Amir Khan Khanage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Amir Khan Khanage, İngiliz boksörlerle dövüştüğünüz sürükleyici boks oyunu.

Amir Khan Khanage, İngiliz profesyonel boksör Amir Khan’ın hayranları ve boks izlemekten keyif alanlar için hazırlanmış resmi nitelikli oyun ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Genç boksörü ait olduğu taşımamızı isteyen yapımda İngiltere’nin en iyi boksörleriyle dövüşüyoruz.

Mobilde boks oyunu oynamaktan keyif alanların kesinlikle indirip göz atması gerektiğini düşündüğüm Amir Khan Khanage, adından da tahmin edeceğiniz üzere Amir Khan üzerine kurulu. Ünlü boksörün yerine geçip rakiplerinmzi ringte yere yığıp en iyi boksör unvanına sahip olmaya çalışıyoruz. Maçlara çıkmadan antrenman yapma şansına da sahibiz. Antrenmanlar hem güç toplama hem de kontrollere alışma açısından önem arz ettiğinden atlamamanızı öneririm. Maç anında çıkan güçlendiricileri de atlamamak gerek. Bunlar; Khan’ı daha hızlı ve daha güçlü yapıyor.

Erkan Calp

Amir Khan Khanage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Amir Khan Khanage, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli boks oyunu.

Amir Khan Khanage, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilecek kaliteli nadir boks oyunlarından biri. İngiliz genç boksör Amir Khan’ın yerine geçip dünyanın tartışmasız en iyi boksörü unvanına sahip olmaya çalıştığımız oyunda Khan’ı antrenmanlara da sokabiliyoruz.

iOS cihazınızda boks dövüş oyunlarını eksik etmiyorsanız şiddetle tavsiye edebileceğim bir oyun Amir Khan Khanage. İngiltere’nin en iyi boksörlerinin karşısında performans sergilediğimiz oyunda amacımız dünya şampiyonu olmak. Tabii ki onlarca boksörü devirmek kolay olmuyor. Son derece dayanıklı olan rakiplerimizi yenmek için antrenmanlarla kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Maç esnasında çıkan güçlendiriciler boksörümüze güç ve hız kazandırıyor ancak bunlar sınırlı olduğundan bir noktadan sonra onlarsız dövüşe devam ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Khan Academy

    Ücretsiz online dersler, videolar, alıştırmalar Khan Academy Android uygulamasında!
  • Khan Academy - EasyAccess

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır.
  • Khan Academy Kids

    Çocuklara her alanda eğitim vermek artık mümkün.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.