Ancestor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Ancestor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu

Ancestor bolca aksiyonun içerisine atılmanızı sağlayan ve güzel bir görünüm sunan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon - platform oyunu olan Ancestor'da ölümcül düşmanlarla ve tuzaklarla donatılmış fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve kahramanımızla zorlu bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Oyun boyunca karşımıza klasik engellerin yanısıra yaratıcılığımızı konuşturmamız gereken bulmacalar da çıkıyor.

Ancestor'da bir yandan engelleri zıplayarak ve platformlar arasında geçiş yaparak geçmeye çalışırken diğer yandan düşmanlarımızla da savaşıyoruz. Çeşitli silah seçeneklerine sahip olduğumuz oyunda heyecan dolu bölüm sonu canavarları da yer alıyor. Bu savaşlarda reflekslerimizi kullanmamız gerekmekte.

Ancestor'daki bölümler rastgele bir düzenle yaratılıyor. Bu sayede oyunu her oynadığınızda farklı bir yapı karşınıza çıkıyor ve oyundan kolayca sıkılmıyorsunuz. Oyunun retro tarzda grafikleri oldukça akıcı çalışırken genel olarak tatmin edici bir görsel kalite sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

Ancestor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Ancestor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platform oyunudur

Ancestor sahip olduğu retro tarzla ve aksiyonu zorlu bulmacalarla birleştiren yapısıyla kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ancestor bize her oynayışımızda farklı bir oyun tecrübesi yaşatmayı başarabilen bir oyun. Ancestor'daki bölümler rastgele bir yapıyla oluşturuluyor. Bu da oyunu her oynadığımızda farklı engeller, düşmanlar ve bulmacalarla karşılaşmamıza imkan tanıyor. Böylece oyun uzun soluklu bir eğlence sunabilmekte.

Ancestor'da klasik platform oyunlarında olduğu gibi atlayıp zıplayıp etraftaki engelleri aşmaya çalışırken bir yandan da düşmanlarımızla saip olduğumuz silahları kullanarak savaşıyoruz. Ayrıca güçlü bölüm sonu canavarları da karşımıza çıkıyor ve bize yüksek tempolu savaşlar sunuyor. Oyun boyunca ilerlemek için bulmacaları yaratıcılığımızı ve reflekslerimizi birleştirerek çözmeliyiz.

Ancestor'un grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Akıcı bir şekilde çalışan oyun genel olarak kaliteyi yüksek seviyede tutmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu