Anchor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
468 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Anchor, diğer insanlara radyo yayınları yapabileceğiniz güçlü ve kullanışlı bir uygulamadır.

Anchor, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden diğer insanlara radyo yayınları yapabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama ile kendi kitlenizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Basit ve kolay bir kullanıma sahip olan Anchor uygulaması, radyo yayınları yapabileceğiniz bir uygulama olarak karşımzıa çıkıyor. Güçlü özelliklere sahip olan uygulama ile kendi kitlenizi oluşturabilir ve onlara ses klipleri yayınlayarak hitap edebilirsiniz. 2 dakikalık ses klipleri yayınlayabileceğiniz uygulama ile zevkli zamanlar da geçirebilirsiniz. Tüm dünyadan ilginç sesleri dinleyebileceğiniz uygulama ile yeni keşifler de yapabilirsiniz. Ayrıca kayıtları web sitenizden de yayın yapabilirsiniz. Kolayca konuşma başlatabilir ve sesinizi tüm dünyaya yayın yapabilirsiinz. 

Anchor uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Anchor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME
43.1 MB DOSYA BOYUTU

Anchor, iOS cihazlarınızı kullanarak diğer insanlara radyo yayınları yapabileceğiniz güçlü ve kullanışlı bir uygulamadır.

Anchor, iPad ve iPhone'larınızı kullanarak dünyadaki diğer insanlara radyo yayınları yapabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamayı kullanarak sesinii dünyadaki diğer insanlara kolay bir şekilde duyurabilirsiniz.

Basit ve kolay bir kulanıma sahip olan Anchor uygulamasını kullanarak sesinizi dünyadaki diğer insanlara duyurabilir ve onların da seslerini dinleyebilirsiniz. Temelde bir tür radyo yayını yapma uygulaması olan Anchor işle yepyeni keşifler de yapabilirsiniz. Ses kliplerinizi yayınlayabilir ve kayıt altına da alabilirisiniz. Ayrıca kayıt ettiğiiz seslernizi diğer sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Uygulama ile kendinize bir kitle oluşturabilir ve onlara kolayca hitap edebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak kolayca konuşma başlatabilir ve sesinizi tüm dünyaya yayın yapabilirsiniz. 

Anchor uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.