Anger of Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME

Anger of Kingdoms ücretsiz bir mobil strateji oyunudur

Anger of Kingdoms oyunculara kendi krallıklarının kralı olabilme ve hakimiyet için diğer krallarla savaşma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Anger of Kingdoms'da küçük bir toprak parçasının hkimiyetini devralarak oyuna başlıyoruz. Oyundaki temel amacımız en güçlü orduyu inşa edip, en güvenli kaleye sahip olmak ve düşmanlarımızı savaş alanında yenmek. Bu iş için ilk olarak üretim faaliyetlerimizi başlatıyoruz. Bu sayede askerlerimizi yetiştirmek için ve işimize yarayacak binaları inşa etmek için gerekli kaynakları topluyoruz.

Anger of Kingdoms'da kaynak topladıkça sahip olduğumuz binaları geliştirebiliyor; daha güçlü askerler ve savaş araçları üretebiliyoruz. Artan kaynaklar kendi kalemizi inşa etmemize ve onu savunma sistemleriyle donatmamıza da yardımcı oluyor. Bu sayede düşman saldırılarına karşı topraklarımızı koruyabiliyoruz. Ordumuzu güçlendirdikçe düşman topraklarına akın düzenliyoruz ve galip geldikçe topraklarımızı genişleterek daha fazla kaynağa sahip olabiliyoruz.

Orta Çağ temasına sahip oyunda döneme özgü kılıç - kalkan savaşları, mancınık gibi kuşatma silahları, atlılar ve okçular gibi öğeler oyuncuları bekliyor. Online olarak oynayabileceğiniz oyunda gerçek rakiplerle savaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Kingdoms of Camelot

    Kingdoms of Camelot oyunu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.
  • New Romance of the Three Kingdoms

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Kingdoms of Heckfire

    Güçlü ejderha orduları kurarak düşmanlarınızı alt etmelisiniz