Angry Birds Dream Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.

Angry Birds Dream Blast, Kızgın Kuşlar’ın yer aldığı baloncuk patlatma oyunu. Şeker patlatma, balon patlatma oyunları gibi günlük, zaman geçirmek için oynanan bulmaca oyunlarını seviyor, Angry Birds karakterlerinin yer aldığı mobil oyunları ayrı bir seviyorsanız tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Kızgın Kuşlar’ın domuzcuklarla olan mücadelesini konu alan onlarca mobil oyundan biri Angry Birds Dream Blast. Yeni Angry Birds oyununda rengarenk baloncuklar arasına sıkışan sevimli karakterleri kurtarmak için uğraş veriyorsunuz. Aynı renkte yan yana gelen baloncukları patlatarak kızgın kuşları özgür bırakıyorsunuz. Patlama anında ne kadar çılgın olduklarını gösteren karakterlerimiz arasında Red, Chuck ve Gale yer alıyor. Sevilen çok sayıda Angry Birds karakteri yer alırken sadece üç karakter seçilmiş. Bu arada oyun bölüm bazlı ilerliyor. Her bölümde patlatmanız, kurtarmanız gerekenler farklı. Hamle sınırını aşmadan görevi tamamlamanız gerekiyor. Bölümlerin zorluk seviyesi tahmin edeceğiniz üzere gittikçe zorlaşıyor. Başlarda balonları patlatmak son derece kolayken, ilerleyen bölümlerde platformun yapısının değişmesi, domuzcukların dahli olmasıyla birlikte zorlaşıyor.

Erkan Calp

Angry Birds Dream Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
107.2 MB DOSYA BOYUTU

Balonları patlatın, Kızgın Kuşlar'ı özgür bırakın.

Angry Birds Dream Blast, balonları patlatarak Kızgın Kuşlar’ı kurtardığınız bir mobil oyun. Kızgın Kuşlar karakterleri arasından Red, Chuck ve Gale yer alırken, renkli baloncukları patlatarak onları domuzcukların elinden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Renkli balon patlatma oyunlarını seviyorsanız yeni Angry Birds oyununu kaçırmayın.

Rovio’nun mobil oyuncuları ekran başına kilitleyen popüler serisi Angry Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Dream Blast’te baloncukları patlatarak ilerliyorsunuz. Aynı renkte baloncukları patlatarak onları özgürlüklerine kavuşturuyorsunuz. Yüzlerce bölüm mevcut. Her bölümde ayrı bir görev alıyorsunuz. Bazı bölümlerde belli sayıda baloncuğu patlatmaya çalışıyor, bazı bölümlerde istenen sayıda yumurtayı topluyor, bazı bölümlerde domuzcuklara zor anlar yaşatıyorsunuz. Göreviniz ne olursa olsun verilen hamle sınırını aşmamanız gerekiyor. Çok sayıda baloncuğu tek hamleyle patlatmayı başarırsanız özel güçleri açığa çıkarıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds Blast (AB Blast)

    Angry Birds Blast (AB Blast), balon patlatarak kızgın kuşları özgürlüğe kavuşturduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.