Angry Birds Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
25,560 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.

Angry Birds Go APK, Kızgın Kuşlarla yarışlara katıldığınız Android oyunu.

Kızgın kuşların yaratıcısı Rovio'nun yeni Angry Birds oyununda kuş ve domuzlarla go kart heyecanı sizleri bekliyor. Piggy Island'ın büyüleyici atmosferinde geçen Angry Birds Go oyununu tamamen ücretsiz olarak Android tablet ve telefonunuza indirebilir, kızgın kuşlarla yarışa başlayabilirsiniz.

Angry Birds Go APK Oyun İndir

Piggy Island'ın renkli dünyasında geçen oyunda temel amacınız tahmin edeceğiniz üzere rakiplerinizi arkada bırakarak yarışı birinci olarak bitirmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu geçen yarış pistlerinde sabun kutusu görünümündeki arabadan süper arabaya kadar her biri farklı özelliğe sahip araç bulunuyor. Yarışlarda elde ettiğiniz puanlara göre yeni arabalar açabilse de üst seviye araçlarda uygulama içi satın alma özelliği devreye giriyor ve sadece belli bir ücret karşılığında hayali kurduğunuz arabayla yarışma şansı yakalayabiliyorsunuz. Arabalar dışında her bir karakterin kendinize özgü özel gücü bulunuyor. Yarış esnasında bu özel güçleri kullanarak rakiplerinize zor anlar yaşatıyorsunuz.

Angry Birds Go oyununda Red, Chuck, Terence, Stella, King Ping, Moustache Ping gibi Angry Birds'ün vazgeçilmez kahramanlarıyla direksiyon başına geçiyorsunuz. Her biri ayrı ustalık isteyen Race, Time Boom, Fruit Splat, Campion Chase ve Mega Match adını taşıyan 5 farklı oyun modu yer alıyor.

Şimdiye kadarki Angry Birds oyunlarından oldukça farklı bir oynanış tarzına sahip Angry Birds Go oyununu tamamen ücretsiz indirebileceğinizi, yükseltmeler için uygulama içi satın alımlar içerdiğini tekrar hatırlatalım. Yarışa hazır mısınız?

Angry Birds Go Neden Kaldırıldı?

Angry Birds Go neden Google Play’de yok? Rovio’nun açıklaması şu yönde; Daha yeni oyunlarımıza odaklanırken eski Angry Birds oyunlarından bazıları bir süredir değişmeden kaldı. Bu eski oyunları değişen cihazlar ve pazar gereksinimleriyle uyum sağlayacak şekide sürekli güncellemek yerine aktif oyunlarımızda inanılmaz deneyimler sunmaya odaklanma kararı aldık. Bunun anlamı Angry Birds Go artık mağazalardan indirilemeyecek ancak oyunu daha önce indirdiyseniz buluttan geri yükleyebilirsiniz. Öte yandan Angry Birds Go APK indir seçeneğiyle oyuncularla buluşuyor.

Erkan Calp

Angry Birds Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
19,315 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Go oyununda kızgın kuşlarla karting yarışlarına katılın.

Milyonların beğenisini kazanan kızgın kuşların Piggy Island'da geçen yeni macerasına hazır olun. Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds serisinin yeni oyunu Angry Birds Go oyununda birbirinden yetenekli kızgın kuşlarla karting yarışı yaparak eğlenceli dakikalar yaşayın.

Rovio'nun uzun süredir beklenen Angry Birds Go oyunu, farklı oynanış tarzına sahip ve oynaması son derece zevkli ve sürükleyici bir yeni Angyry Birds oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Özel güçlerle donatılmış kuş ve domuzlarla yokuş aşağı yarıştığınız oyunda seviye atladıkça çıkan, ilginç tasarıma sahip arabaları kullanarak rakiplerinizi arkada bırakma mücadelesi veriyorsunuz. Her biri çok iyi tasarlanmış yarış pistleri sizleri bekliyor ve bitiş noktasına ulaşmak sandığınız kadar kolay değil. Önünüze çıkan engeller, özel güçlerini üzerinizde kullanan rakipleriniz sizleri oldukça zorluyor.

Yeni Angry Birds oyununda Race, Time Boom, Fruit Splat, Champion Chase ve Mega Match adını taşıyan farklı oyun modları yer alıyor. Bu kadar çok oyunun modunun yer aldığı bir oyunun sıkıcı olması düşünülemez deyip oyunda kontrol edeceğiniz Angry Birds kahramanlarına geçmek istiyorum. Red, Chuck, Terence, Stella, King Ping, Moustache Pig ve diğer favori kuş ve domuzlarından dilediğinizle go kart heyecanı yaşayabilirsiniz. Her birinin farklı özel güçlere sahip olması yarış esnasında oldukça işinize yarıyor. Açık ara birinci olmanız veya zar zor birinci bitirmenizde bu güçlerin ne derece etkili olduğunu göreceksiniz.

Angry Birds Go oyunun diğer Angry Birds oyunlarından daha eğlenceli olduğunu kesinlikle belirtmek gerek. Kızgın kuş ve domuzlarla go kart yarışına katılmak farklı bir deneyim olsa gerek.

1.1.0 güncellemesi ile oyuna eklenenler:

  • Oyunu daha hızlı, daha stabil ve daha iyi yapmak amacıyla küçük hata düzeltmeleri yapıldı
Erkan Calp

Angry Birds Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,891 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Go, Angry Birds serisinin en iyi oyunudur.

Windows Phone Mağazası'nda bir görünüp bir kaybolan Angry Birds serisinin yeni oyunu Angry Birds Go, tamamen ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Piggy Island'ın 3 boyutlu dünyasında geçen yokuş aşağı yarış oyunu olarak tanımlayabileceğimiz yeni Angry Birds oyununda kızgın kuş ve domuzlarla go kart yarışlarına katılıyorsunuz.

Geliştiriciliğini Rovio'nun üstlendiği, alt seviye akıllı cihazlardan üst seviye akıllı cihazlara kadar her platformda yerini alan Angry Birds serisinin yepyeni oyunu Angry Birds Go'da Red, Chuck, Terence, Stella, King Ping, Moustache Pig adınış taşıyan üstün yeteneklere sahip kuş ve domuzlarla go kart yarışı yapıyoruz. Piggy Island'da geçen oyunda 5 farklı oyunu modu yer alıyor. Bazı bölümlerde size verilen süre içerisinde bitiş noktasına ulaşmanız, bazı bölümlerde birinci gelmeniz, bazı bölümlerde aniden karşınıza çıkan meyveleri toplamanız, bazı bölümlerde ise tek teke yarışmanız gerekiyor. Her oyun modu zorlu bir o kadar da eğlenceli hazırlanmış.

Oyunda her biri ayrı sürüş keyfi sunan, yükseltilebilir 7 araba bulunuyor. Farklı kategorilerdeki yarışlarda elde ettiğiniz puanlara göre arabanızın hızlanma, dayanıklılık, son hız gibi özelliklerini aratırabiliyorsunuz veya farklı bir araç seçerek go kart yarışlarına kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Çoğu arabayı açmanız için satın almanız gerekiyor, sadece 2 arabayı kazandığınız puanlarla açabiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri ise oldukça basit ve iki kontrol seçeneği sunuluyor. Telefonunuzu sağa sola eğerek veya ekrandaki ok işaretlerini kullanarak arabanızı kontrol ediyorsunuz. Kontrolleri dilediğiniz zaman değiştirme şansına sahipsiniz.

Tamamen ücretsiz indirip oynamaya başlayabileceğiniz Angry Birds Go oyunu, boş zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan ender oyunlardan.

1.1.0.0 güncellemesi ile gelen yenilikler:

  • TELEPODS desteği oyuna eklendi. Artık Hasbro tarafından yayınlanan resmi Angry Birds oyuncakları olan TELEPODS'ları Windows Phone telefonlarınızı kullanarak oyuna aktarabileceksiniz.

1.2.0.0 güncellemesi ile gelen yenilikler:

  • Yeni Sub Zero bölümü
  • 8 yeni araç
  • Yeni ödüller

1.4.0.0 güncellemesi ile gelen yenilikler:

  • Çoklu oyuncu desteği geldi.
  • Yeni bölümler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds: Dice

    Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.