Angry Birds Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,551 TOPLAM İNDİRME
7.04 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Türkçe Yama, dünyanın en popüler eğlence oyunlarından biri olan Angry Birds için hazırlanan Türkçe yama dosyasıdır.

Angry Birds Türkçe Yama, kızgın kuşları fırlatarak blokları ve domuzları yıkmayı seven oyuncuların Angry Birds'ü Türkçe oynayarak daha fazla keyif almasını sağlamak için hazırlanan Türkçe yama paketidir.

Oyunçeviri ekibi tarafından hazırlanan bu yama paketi ile birlikte Angry Birds'ün menüleri, görevleri ve altyazıları tamamen Türkçe olmaktadır.

Farklı ve zorlu bölümlerden oluşan oyundaki amacınız elinizdeki kızgın ve farklı özelliklere sahip kuşları fırlatarak tüm domuzları ve blokları devirmek. Yapacağınız hamle sayısına göre bölümü 1 ile 3 yıldız arasında puan alarak geçebilirsiniz. Fakat tüm bölümlerden 3 yıldız alabilmek oyunda başarılı olduğunuz anlamına gelmektedir.

Küçük kırmızı, sarı, küçük mavi, beyaz, siyah, büyük kırmızı, çift maci ve tek mavi kuş olmak üzere oyunda bir çok farklı kuş bulunmaktadır. Bu kuşların herbiri farklı özelliklere sahip olmakla birlikte doğru kullanıldıklarında bölümleri rahatlıkla geçmenizi sağlamaktadır.

Angry Birds'ü tamamen Türkçe oynamak için yama paketini sitemiz üzerinden hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Space Türkçe Yama

    Angry Birds Space Türkçe Yama, Angry Birds Space'i Türkçe olarak oynayabilmeniz için hazırlanan yüzde 100 Türkçe yama paketidir.
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Gray Matter Türkçe Yama

    Gray Matter Türkçe Yama, heyecanlı bir oynanışa sahip olan Gray Matter oyunu için OyunÇEviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • GTA 5 Türkçe Yama

    GTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir. GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve nasıl yüklenir?