Angry Footballer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Angry Footballer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Angry Footballer klasik futbol oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip olan ve bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Angry Footballer'da asabi bir kahramanın hikayesine konuk oluyoruz. Kahramanımız bir gün kanepede uyuklarken malum yeri açıkta kalıyor ve rüyalar alemine dalıyor. Bu rüyada kahramanımız süper güçlere ve bitmek bilmeyen bir enerjiye sahiptir. Dere tepe, dağ bayır durmadan koşan kahramanımız öfkesini sahadaki oyunculardan çıkarırken hakemlere yakalanmamaya çalışıyor. Biz de kahramanımızı yönlendirerek maceraya ortak oluyoruz.

Angry Footballer'da kahramanımız sürekli koşarken ekrana dokunarak onu yavaşlatıp hızlandırıyoruz. Tepelerden aşağı inerken ekrana dokunarak onu hızlandırıyor, rampaları tırmanırken parmağımızı ekrandan çekerek havada süzülmesini engelliyoruz. Karşımıza çıkan oyuncularatoslayarak onları havaya uçuruyoruz. Sahip olduğumuz kısıtlı süre içerisinde kontrol noktasından geçmemiz gerekli; yavaşlamamız kontrol noktasına yetişememiz ve oyunun sonlanmasıyla sonuçlanıyor. Ayrıca hakemler üzerimize doğru bir mermi gibi atılırken onlardan kaçmamız da gerekiyor.

Minecraft benzeri piksel tabanlı grafiklere sahip olan Angry Footballer'ın ilginç oyun konsepti ile oynanmaya değer bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

Angry Footballer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Angry Footballer ilginç bir mobil futbol oyunudur

Angry Footballer oyunculara sıradışı bir futbol tecrübesi yaşatan bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Angry Footballer'da öfkesine hakim olamayan bir kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanımız bir gün kanepede kestirirken her yerini örtmeyi unutuyor. Açık kalan taraflarından aldığı soğuk ise bombastik rüyalar görmesine sebep oluyor. Bu rüyalarda kahramanımız bayır tepe dinlemeden koşturuyor ve önüne çıkan diğer futbolcuları dağıtarak koşmaya devam ediyor. Biz de onu yönlendirerek eğlenceye ortak oluyoruz.

Angry Footballer'da temel amacımız bize verilen süre dolmadan kontrol noktalarından geçmek. Tepelerden aşağı inerken ekrana dokunarak kahramanımızı hızlandırabiliyoruz. Rampaları tırmanırken parmağımızı ekrandan çekmemiz ve kahramanımızın havada süzülmesini engellememiz gerekiyor. Yolumuza çıkan futbolculara çarparak onları havaya uçurabiliyoruz. Bütün bunları yaparken hakemlerden kaçmamız gerekiyor. Hakemler üzerimize bir mermi gibi hızlı bir şekilde koşabiliyorlar.

Angry Footballer Minecraft benzeri grafikleri kendine has bir oynanışla birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Footballer

    Pocket Footballer, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor.
  • Angry Birds Goal!

    Angry Birds Goal!, kızgın kuşların lideri Red'in takımını yönettiğiniz Android futbol oyunu.
  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.