Animate Photo Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Animate Photo Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki fotoğraflara farklı efektler ve çerçeveler ekleyebileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Animate Photo Free, fotoğraflarının sadeliğinden yada benzerliğinden sıkılmış olan iOS kullanıcıları için geliştirilen ücretsiz bir uygulamadır.

Uygulama sayesinde resimlerinize kar, baloncuk, yağmur ve yaprak efektleri ekleyebilirsiniz. Bu sayede resimleriniz çok daha eğlenceli ve hoş durabilir. Efektler dışında uygulama resimlerinize birbirinden güze çerçeveler eklemenize olanak sağlıyor. Fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabileceğiniz çerçeveler özellikle iyi bir renk uyumu yakaladığınızda çok daha güzel görünmektedir.

Uygulamanın en can alıcı özelliği ise animasyonlu efektler ekleyebilmeniz. Fotoğraflarınızı bambaşka bir boyuta taşıyacak olan efektler ile fotoğraf çekmeyi daha çok sevebilirsiniz.

Uygulama üzerinde yapmış olduğunuz değişikliklerin ön izlemesini görebilir, beğenmeniz durumunda galerinize kaydedebilir ve dilerseniz ister e-posta yolu ile arkadaşlarınıza gönderebilir, isterseniz de Facebook üzerinden çevreleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Sade ve duru resimler çekmekten yada çekilmekten sıkıldıysanız, Animate Photo Free'yi iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek yaratıcılığınızı resimler üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Shake Free

    Photo Shake Free'yi kullanarak fotoğraf kolajlarınızı iPhone ve iPad'iniz ile çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Secure Photo+Video Free

    Secure Photo+Video Free ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları kolayca koruyabilirsiniz.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Photo Censor Free

    Photo Censor Free, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak istediğiniz fotoğraflar üzerinde sansürleme yapabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulaması.
  • Vintango - Vintage camera, free photo effects editor

    Vintango ile fotoğraflarınıza kolayca güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulaması ile fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve filtreler ekleyebilirsiniz.
  • Avast Photo Space

    Avast Photo Space, iPhone kullanıcıları için fotoğraf yedekleme uygulaması.
  • Fore Photo

    Fore Photo uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdan portre fotoğraflar çekebiliyorsunuz.