Animoys: Ravenous

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Animoys: Ravenous, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.

Animoys: Ravenous, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu. Bol miktarda aksiyon içeren yapısıyla öne çıkan bu oyunda karınları acıkan ve yiyecek bir şeyler bulmak için yollara dökülen Animoys'ların kontrolünü ele alıyoruz.

Animoys isimli bu sevimli karakterleri kontrol edebilmek için ekrana kısa dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Ekrana her bastığımızda söz konusu karakterler zıplıyor. Engellere takılmadan en kadar uzun süre boyunca ilerlersek alacağımız puan da aynı ölçüde yüksek oluyor.

Mücadelemiz sırasında karşımıza çok sayıda başarım elde etme fırsatı çıkıyor ve performansımıza göre çeşitli güçler açıyoruz.

Animoys: Ravenous'ta 50'den fazla görev var. İşin en iyi yanı da bu görevlerin 18 farklı dünyada geçiyor olması. Bu sayede monotonlaşmadan uzun süre boyunca oyunu oynayabiliyoruz.

Gereksiz ayrıntılardan arındırılmış saf bir oyun deneyimi sunan Animoys: Ravenous aksiyon odaklı ve eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu arayanların göz atması gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Animoys: Ravenous

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Animoys: Ravenous, sonsuz koşu oyunlarından keyif alanlar için özel olarak tasarlanmış, ücretsiz bir oyun.

Animoys: Ravenous, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde keyifle oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu. Dinamik atmosferi ve her kesimden oyunsevere hitap eden oyun yapısıyla öne çıkan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunda karınları acıkan ve yiyecek bir şeyler bulma beklentisiyle yollara dökülen sevimli Animoys grubunun kontrolünü ele alıyor ve maceraya başlıyoruz. Klasik sonsuz koşu oyunlarının karakterine sahip olan oyunda karakterleri kontrol edebilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Engellere çarpmadan ne kadar uzun süre boyunca yol alırsak o kadar fazla puan topluyoruz.

Diğer sonsuz koşu oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz güçlendiriciler ve bonuslar bu oyunda da aynen karşımıza çıkıyor. Performansımıza göre bunları toplayarak bölümler sırasında hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz.

Oyunda 50'yi aşan bölüm bulunuyor ve bunlar 18 farklı dünyada geçiyor. Dolayısıyla oyun bir süre sonra kendini tekrar etmekten ziyade oyunculara sürekli olarak yeni deneyimler yaşatıyor. Sonsuz koşu oyunlarına ilginiz varsa bu oyun cihazınızda yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Random Heroes

    Ravenous Games'in lokomotif oyunlarından biri olan Random Heroes, retro sevenlerin uzun zamandır aradığı shooter oyunu olarak başarılı bir çizgide ilerliyor.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!