Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında anne ve bebekler için faydalı bilgiler yer alıyor.

Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasını Android cihazlarınıza indirerek hem anneler hem de bebekler için hazırlanan içerikleri inceleyebilirsiniz.

Anne adaylarının hamilelik ve sonrasında hem kendilerinin hem de bebeklerinin sağlığını korumak amacıyla dikkat etmesi gereken birçok husus bulunuyor. Beslenme, psikoloji vb. konular hakkında anne adaylarını bilgilendirmek amacıyla uzmanlar tarafından hazırlanan içerikler sunan Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında, merak ettiğiniz her konuyla alakalı içeriklere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerinizin sağlığı, gelişimi ve beslenmesi gibi konularda da tavsiyelerde bulunan Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında doğum sonrası kilolarınızdan kurtulmak ve sağlıklı olmak için yararlanabileceğiniz diyet ve yemek tariflerini de inceleyebilirsiniz. Çocuklarınızın küçük yaşta ve ergenlik dönemindeki psikolojik gelişimine dair oldukça faydalı makaleler sunan Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasını ücretsiz olarak indirerek siz de birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
34.3 MB DOSYA BOYUTU

Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında anne ve çocuklarının sağlığı için faydalı içerikler yer alıyor.

Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında hem anneler hem de çocuklar için faydalı bilgileri iOS cihazlarınızdan inceleyebilirsiniz.

Gebelik döneminde ve sonrasında annelerin ve bebeklerin sağlığını korumak amacıyla geliştirilen Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasında beslenme, sağlık ve psikoloji gibi konularda oldukça faydalı bilgiler bulunuyor. Hamilelik döneminde ve sonrasında bebeklerin sağlığı, gelişimi ve beslenmesi gibi konularda uzmanlar tarafından hazırlanan içeriklere ulaşabileceğiniz uygulamada beslenme ve diyet önerilerini de inceleyebilirsiniz.

Doğum sonrası kilolarınızdan kurtulmak ve aynı zamanda sağlıklı beslenmek için yemek tariflerini de bulabileceğiniz uygulamada, çocuklarınızın psikolojik gelişiminde işinize yarayacak makalelere de göz atabilirsiniz. Eğer siz de bebek bekliyorsanız ya da küçük yaşta çocuklarınız varsa Anne Bebek Sağlığı ve Beslenme uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Uygulama özellikleri

  • Beslenme ve diyet önerileri
  • Sağlıklı yemek tarifleri
  • Çocuk psikolojisi içerikleri
  • Sağlık konulu makaleler
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bebeğim

    Yeni bebek sahibi olan anne ve babaların merak ettikleri her şeye kolayca ulaşabilecekleri bilgiler içeren bir uygulama.
  • Bebek Mağazaları

    Bebek Mağazaları uygulamasıyla anne ve bebek ürünleri satan online mağazalara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Radyo Bebek

    Radyo Bebek, anne ve bebekler için özenle hazırlanmış bir müzik uygulamasıdır.
  • Fitekran

    Sağlıklı yaşama dair her şey bu uygulamada
  • Diyetmatik

    Sağlık beslenme programı alarak ve spor egzersizlerini uygulayarak düzenli kilo verebilirsiniz.
  • Mutlu Anne

    Mutlu Anne, Android telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz hamilelik takibi uygulaması.
  • BMI Calculator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz vücut kitle endeksi hesaplama uygulamasıdır.
  • SUPERFOODS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır.