Anomaly Defenders

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.

Anomaly Defenders eğer tower defence - kule savunma türündeki mobil oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecek olan bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Anomaly Defenders'da uzayın derinliklerinde geçen bir hikayeye tanık oluyoruz. Anomaly serisinin önceki oyunlarında oyuncular insanları yöneterek uzaylıların gezegenlerini işgal etmelerini önlemeye çalışmışlardı. Anomaly Defenders'da ise insanların yerine uzaylıların kontrolünü alıyoruz ve insanların başlattığı karşı atağa karşı anavatanımızı korumaya çalışıyoruz. Bu iş için elimizdeki teknolojiyi en iyi şekilde kullanmalı ve kilit noktalara savunma sistemlerimizi yerleştirerek insanları durdurmalıyız.

Anomaly Defenders benzer kule savunma oyunlarından farklı olan ve Anomaly Defenders'ı özel yapan özelliklere sahip olan bir oyun. Anomaly Defenders'da topraklarınıza saldıran insanlar savunma kulelerinizin yanında geçip gitmiyor. İnsanlar bir yandan ilerlerken diğer yandan da savunma kulelerinize saldırmaktalar. Bu nedenle oyunda sürekli dikkatli olmanız gerekiyor ve acil kararlar alarak yardıma ihtiyaç duyan kulelerinize destek birlikleri göndermeniz gerekiyor.

Anomaly Defenders derin teknoloji ağacıyla kulelerinizi geliştirmeniz için farklı seçenekler sunuyor. Hasar gören kulelerinizi tamir edebiliyorsunuz. 8 farklı kule türünün yer aldığı oyunda 24 özel bölüm 3 farklı zorluk seviyesiyle oyunculara sunulmakta.

Can Erdil Şentürk

Anomaly Defenders

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Anomaly serisi kule savunma oyunlarını terse çeviren mantığından vazgeçi Anomaly Defenders ile gerçek bir kule savunnma oyununa imza atıyor.

Daha önceki Anomaly oyunlarına aşina olanlara duyurulur, Anomaly Defenders bu kez gerçek anlamda bir kule savunma oyunu oldu. Eski serilerde rolleri değiştirerek dikkat çeken oyunların sonrasında kule savunma mekaniklerine geri dönüp bu oyun alanı zenginleştirmeye çalışan oyun, harikulade görselleriyle ve animasyonlarıyla dikkat çekiyor. Eskiden göreviniz insanlar safındayken uzaylılara karşı savunma düzenlemeniz gerekiyordu. Bu kez roller değişiyor. Uzaylıklar olarak insanların düzenlediği saldırılara karşı önlem olmanız gerekiyor. Rollerdeki bu değişim bize Starcraft dinamiklerini hatırlatıyor.

Kule savunma oyunlarında çok sık görülmeyen ve Anomaly Defenders'ta bulunan güzel özelliklerden biri de kulelerin düzenli aralıklarla aktif özel saldırılar gerçekleştirebilmeleri. Rage özelliği sayesinde hasar oranlarını arttırmanız mümkün, Sniper özelliği ile menzilleri arttırabiliyorsunuz ve EMP ile kalkanları yok edebiliyorsunuz.

24 farklı bölümü olan bu oyunda ilerledikçe insanların size düzenlediği saldırı kanatları da artıyor ve arazi şartlarına göre doğal etmenleri ve felaketleri de lehinize kullanmanız gerekebiliyor. Fiyatı yüksek olan bu kule savunma oyunu geniş kapsamlı oyun mekanikleri sayesinde satın almaya değecek bir ürün ortaya koyuyor.
 

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.
  • Anomaly 2

    Anomaly 2 oldukça kaliteli bir strateji oyunudur
  • Tap Defenders

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Tap Defenders mobil oyunu, insanlığın yaşadığı tehlikeyi müthiş bir defansla savuşturacağınız keyifli bir strateji oyunudur.
  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • CRYSTAL DEFENDERS Lite

    CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • Anomaly Korea

    Anomaly Korea, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel grafiklere sahip bir kule saldırı oyunudur.
  • Defenders

    Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur