Antivirus Remover

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,159 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

Antivirus Remover programını kullanarak bilgisayarınızdaki antivirüs programlarını en etkili şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

Bilgisayarlarımıza kurduğumuz antivirüs ve güvenlik programlarının zaman zaman birbirleriyle çakışabildikleri ortada ve bu çakışmalar maalesef Windows'ta sorunlara yol açabiliyorlar ve ayrıca veri kayıplarıyla da sonuçlanabiliyorlar. Dolayısıyla birbirleriyle çakışmalarına engel olmak için bir veya bir kaç tanesini kaldırmak mecburi olabiliyor. Lakin, çakışmalar diğer antivirüslerin kaldırılmasını bile engelleyebiliyorlar ve bu nedenle bir çıkmaza giriliyor.

Antivirus Remover programı, bilgisayarınızda bulunan tüm antivirüs programlarının tabiri caizse kökünü kazıyabilen programlar arasında yer alıyor ve bu sayede sistemdeki kararsızlık ve sorunlara da bir son veriyor. Program hem ücretsiz olarak sunuluyor hem de çok kolay bir şekilde anlayabileceğiniz basit bir arayüze sahip. Çalışması sırasında da etkili ve hızlı olan Antivirus Remover, antivirüs kaldırma konusundaki sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

Bazı antivirüsler bilgisayardan normal yöntemlerle kaldırıldıklarında arkalarında çeşitli dosyalar ya da kayıt defteri girdileri bırakabiliyorlar. Bu girdiler ve dosyalar ise daha sonra kurulan antivirüslerin sıkıntılı bir şekilde çalışmasına neden olabiliyor. Ancak Antivirus Remover programının kaldırdığı antivirüslerin ardından hiç bir iz kalmıyor ve bu sayede daha sonra kuracağınız güvenlik programlarının bir sorun çıkarmayacağını bilebiliyorsunuz.

Eğer bilgisayarınızda kurulu olan güvenlik programlarında sorunlarla karşılaşıyor ve onları tamamen ortadan kaldırmak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bkav RootFreeze Virus Remover

    Bkav RootFreeze Virus Remover, bilgisayarınızı RootFreeze adı verilen virüsten koruyan başarılı bir antivirüs programıdır.
  • Autorun File Remover

    Autorun File Remover otomatik başlat virüsünden kurtulabilirsiniz
  • Trojan Remover

    Trojan Remover: Windows bilgisayarlar için trojen temizleme/kaldırma programı.
  • USB Virus Remover

    USB Virus Remover ile harici belleklerinizdeki virüslerden kurtulabilirsiniz
  • Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover

    Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover ile
  • Autorun Shortcut USB Virus Remover

    Autorun Shortcut USB Virus Remover ile USB belleklerinizdeki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • MSBlast Remover

    MSBlast virüsünü silen küçük ve etkili bir silici.
  • Thriller Virus Remover

    Ufak boyutuyla dikkat çeken bu virüs silme programı, USB belleklerdeki rahatsız edici kısayolları ve zararlı yazılımları yok ediyor.