AÖF Soru

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,483 TOPLAM İNDİRME

AÖF Soru, Açık Öğretimde okuyan yada okuyacak kişiler için geliştirilen detaylı, eğitici ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan herkesin Android telefonları ve tabletleri üzerinden kullanabileceği AÖF Soru uygulaması ücretsiz olarka daha önceki AÖF sınavlarında çıkan tüm soruları sizlere sunuyor. Önceki dönemlerde çıkan sorulara çalışarak kendinizi bir sonraki sınavlara hazırlamak artık bu uygulama gerçekten kolay.

Genelde Google'a girerek aratılan önceki dönem sorularına ulaşabilmek için tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve cihazınıza kurmak. Ders seçimi, yıllara göre sınav listeleri, tek tık ile cevapları görme ve akademik takvim uygulama içerisinde yer alam bölümler.

Kullanmaya başlarken ilk olarak yapmanız gereken bölüm seçmeniz. Daha sonra aldığınız derslere göre ders ekleyip çıkaracak ve kendi sorularınızı listeleyeceksiniz. Oldukça güzel ve kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

AÖF sınavlarınıza hazırlanırken size yardım edecek en güzel uygulamalardan bir tanesi olan AÖF Soru'yu tüm Android cihaz sahipleri ücretsiz olarak kullanabilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AÖF Plus APK

    AÖF Plus uygulamasında deneme ve çıkmış soruları çözerek sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • Sınava Doğru - AÖF

    Sınava Doğru - AÖF, açıklamalı açıköğretim sınav soruları, ünite özetleri içeren Android eğitim uygulaması.
  • AÖF Pro

    AÖF Pro, Açıköğretim çıkmış sorular, deneme sınavları, ders özetlerini içerir. Açıköğretim sınavına hazırlananlar için tavsiyedir.
  • Aöf Notmatik

    Aöf Notmatik, Açık Öğretim öğrencilerinin sınav bilgilerini ve almaları geren en az notu gösteren bir uygulamadır.
  • Aöf Ders Notları

    Aöf Ders Notları, Açıköğretim sınavlarına hazırlanma sürecinde olan kullanıcılara yardım etmek amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • AÖF Hocası

    Açıköğretim Fakültesi sınavlarına akıllı telefonlarınızdan kolayca çalışabilirsiniz.
  • TYT ve AYT Soru ve Konu Özetleri

    Üniversite sınavlarına hazırlanıyorsanız, TYT ve AYT Soru ve Konu Özetleri uygulamasını mutlaka denemelisiniz.
  • YKS Edebiyat Not ve Soru

    Üniversite sınavlarına dilediğiniz yerden çalışmak için YKS Edebiyat Not ve Soru uygulamasını indirebilirsiniz.