AOFApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

AOFApp, Açıköğretim öğrencileri için hazırlanmış ücretsiz test uygulamasıdır.

Açıköğretim önlisans ve lisans öğrencilerinin yararlanabildiği AOFApp uygulama ile AÖF sınavına hazırlanmak için kalın Açıköğretim taşıma sorunu ortadan kalkıyor. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama ile Açıköğretim öğrencileri diledikleri yerde diledikleri zaman kitabın kapağını açmadan sınava hazırlanma kolaylığı yaşıyor.

Android tabanlı akıllı telefonların yanı sıra tabletlerde de kullanılabilen uygulamada birçok bölüm, ders ve konuya ait testler tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Açıköğretim öğrencileri okudukları bölüme ait test sorularını cihazlarına –hiçbir ücret ödemeden- indirerek sorulara çevrimdışı göz atabiliyor.

Sade ve kullanımı basit arayüz ile gelen uygulamada sorular kategoriler halinde sunuluyor. Bu sayede istenilen bölüm, sınıf ve döneme (Güz ve Bahar dönemi için Vize ve Final soruları bulunmakta.) ait sorulara hızlıca ulaşılabiliyor. Test sonucunda doğru ve yanlış yanıt sayısı, geçen süre, ortalama puan ve her soru için verilen yanıtlar gösteriliyor ki bu da kullanıcıya yanlış yanıt verdiği sorulara tekrar göz atma imkanı tanıyor.

40’dan fazla bölümün geçmiş seneki güz ve bahar dönemine ait test sorularının bulunabileceği AOFApp, Açıköğretim’de okuyan herkesin kesinlik cebinde bulundurması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

AOFApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

AOFApp uygulaması ile nerede olursanız olun Açıköğretim sınavına hazırlanabilirsiniz.

AOFApp, Açıköğretim önlisans ve lisans öğrencilerine yönelik hazırlanmış, birçok bölüm, ders ve konuya ait testin bulunduğu bir eğitim uygulamasıdır. Tüm içerikten ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz uygulama sayesinde metroda, otobüste, takside nerede olursanız olun Açıköğretim sınavına hazırlanabileceksiniz.

40’dan fazla bölüme ait test sorularını bünyesinde barındıran AOFApp adlı uygulamanın en güzel yanı testleri indirme seçeneği sunması. Bu sayede okuduğunuz bölüme ait geçmiş yılın tüm soruları tablet veya telefonunuza yükleyerek yolda internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çözebilirsiniz.

Güz Vize / Final ve Bahar Vize / Final sorularını ayrı ayrı gösteren uygulamada soruların yanıtlarını test sonunda anında görebiliyorsunuz. Ayrıca soruları çözerken süre işliyor. Test sonucunda da testi kaç dakikada tamamladığınız, kaç puan aldığınız, doğru – yanlış ve boş sayılarınız gösteriliyor.

AOFApp uygulamasında Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Dış Ticaret, Elektrik Enerjisi Üretim - İletim ve Dağıtımı, Emlak ve Emlak Yönetimi, Ev İdaresi, Felsefe, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İlahiyat, İngilizce Öğretmenliği, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi, Kültürel Miras ve Turizm, Laborant ve Veteriner Sağlık, Lojistik, Marka İletişimi, Medya ve İletişim, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Okulöncesi Öğretmenliği, Özel Güvenlik ve Koruma, Perakende Satış ve Mağaza Yöneticiliği, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Bilimler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Spor Yönetimi, Tarım, Tarih, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Türk Dili ve Edebiyatı, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, İşletme, Konaklama İşletmeciliği bölümlerine ait testler bulunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.