AOL Reader

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Aol Reader kullanıcılara diledikleri haber kaynaklarını tek bir yerden takip etme fırsatı sunuyor.

Aol Reader ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir RSS okuyucudur. Bu servisi kullanarak dilediğiniz haber kaynağını takip edebilir ve farklı kategoriler içinde arama gerçekleştirebilirsiniz. Servisin en önemli noktalarından bir tanesi de kullanıcılara kolay kullanım özellikleri sunması. Profilinize web sitesi eklemek gerçekten çok kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Aol Reader aynı kategoride yer alan rakipleri gibi içerik yönetim kısmını ekranın sol tarafında sunuyor. Bu bölümden yeni sayfalar arayabilir ve okuma listenize yeni kaynak servisler ekleyebilirsiniz.

Serviste yer alan arama butonunu kullanarak ilgi alanınıza uygun içerikleri aratabilirsiniz. Gelişmiş tarama fonksiyonuna sahip olan Aol Reader sizin için internet alemini tarayarak ilginizi çekebilecek potansiyele sahip içerikleri derliyor. Temiz ve düzenli görünen bir arayüze sahip olan Aol Reader’da içerik okumak bir keyif haline geliyor.

Siz de dünyada meydana gelen son gelişmeleri takip edebileceğiniz bir servis arıyorsanız Aol Reader’ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Reader

    Web tarayıcınız üzerinden çalışan popüler rss okuyucular içinde ilk sırada yer alan Google Reader, sınırsız sayıda kategor, abonelik adresi ve rss içeriğini takip edebilirsiniz.
  • NewsBlur

    Web tarayıcınız üzerinden çalışan, Google Reader ile senkronize olarak aboneliklerinizi rahat bir şekilde takip edebilmenizi sağlayan, güzel bir arayüze sahip rss okuyucu servisidir.
  • Fast.com

    Fast.com, Netflix'in internet hız testi sitesi.
  • Form Builder

    Form Builder'i kullanarak internet sitenize koyabileceğiniz çeşitli formlar oluşturun.
  • Instapaper

    Instapaper ile internet sayfalarını daha sonra okumak üzere daha sade bir formatta kaydederek çevrimdışı olarak okuyabilirsiniz.
  • PokeVision

    PokéVision, oyuna girmeden çevrenizde ya da herhangi bir yerde hangi Pokémonların olduğunu sizlere gösteren bir internet uygulamasıdır.
  • Speedtest.net

    İnternet hızınızın ne düzeyde olduğunu ölçmek istiyorsanız Speedtest uygulamasını kolayca kullanabilirsiniz.
  • Free QR Code Generator

    Free QR Code Generator internet sitesini kullanarak ücretli ve ücretsiz şekilde QR kodları oluşturabilirsiniz.