Ape Of Steel 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Ape Of Steel 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Ape Of Steel 2 güzel grafikleri zengin bir oynanışla birleştiren top down shooter türünde bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olan Ape Of Steel 2'de gorillerin hüküm sürdüğü fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Uzak bir gezegende hüküm süren goriller bu gezegenin doğal kaynaklarını ciddi şekilde sömürmeye ve gezegeni kıyamete sürüklemeye başlamışlardır. Biz de bu gidişata bir dur demek için savaşmaya başlayan bir kahramanı kontrol ediyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Ape Of Steel 2 içerisinde farklı oyun türlerini birleştiriyor. Oyunda genel olarak bir platform oyunu gibi ilerlerken dört bir yandan bize saldıran düşmanlarımızla savaşıyoruz. Oyun boyunca farklı silahları kullanmamıza izin veriliyor. Oyun çift sanal kontrol çubuğu aracılığıyla oynanabilmekte.

Ape Of Steel 2'nin grafikleri bir hayli yüksek kalitede. Bu nedenle oyunu oynayabilmek için güçlü donanıma sahip bir mobil cihaz kullanmanız gerekli.

Can Erdil Şentürk

Ape Of Steel 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Ape Of Steel 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Ape Of Steel 2 eğer boş vaktinizi bolca aksiyon sunan bir mobil oyun ile değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir kuşbakışı savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz top down shooter türünde bir aksiyon oyunu olan Ape Of Steel 2'de uzak bir gezegende geçen bir hikaye konu alınıyor. Maymunlar tarafından kontrol edilen bu gezegenin doğal kaynakları her geçen gün daha da fazla sömürülmekte; bu da bu gezegeni kıyamete doğru adım adım sürüklemektedir. Gezegeni kurtarmak ise genç kahramanımıza düşüyor. Kahramanımızla birlikte düşmanlarımıza karşı savaşıyoruz ve oyun boyunca gezegeni özgürleştirmek için mücadele ediyoruz.

Ape Of Steel 2'nin içerisinde bir platform oyunu gibi engelleri aşmaya çalıştığınız bulmacalar bulabilir, bir yandan da size saldıran düşmanlarınızla savaşabilirsiniz. Kahramanımız çeşitli silahları kullanabiliyor ve bu silahlarla üzerine dalga dalga saldıran düşmanlarını yok etmeye çalışıyoruz. Kahramanımızın hareket etmesini ve nişan almasını ekrandaki sanal analog çubukları kontrol ederek sağlıyoruz.

Ape Of Steel 2 özellikle grafik kalitesiyle dikkat çeken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hills of Steel 2

    Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Dawn of Steel

    Dawn of Steel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Heroes of Steel

    Heroes of Steel, hikaye örgüsü ve muazzam dünyasıyla mobil platformda rol yapma oyunları arasından öne çıkan yapımlardan biri.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Max Power Steel

    Max Power Steel, sonsuz koşu oyunu kategorisinde boy gösteren, ortalama kalitede bir oyun.