APORIA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

APORIA, sihirlerinizi kullanarak savunma yapmaya çalıştığınız retro Android oyunu.

APORIA, karanlık temalı savunma oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Retro görselli oyunları seviyorsanız tavsiye ederim. Her bölümde daha da güçlenen düşmanlarınızı alt etmek için birçok sihir kullandığınız oyunu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Boş zamanlarınızda, arkadaşınızı beklerken veya toplu taşıma aracında giderken telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz güzel bir mobil oyun APORIA. Oyunda tüm büyüleri elinde bulunduran güçlü bir büyücüyü kontrol ediyorsunuz. Akın akın gelen şövalyeleri durdurmak için tek silahınız sihirleriniz. Bölüme başlamadan önce yapacağınız seçimler savaş esnasında kaderinizi belirliyor. Bölüm geçtikçe yeni sihirler kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

APORIA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
393 MB DOSYA BOYUTU

APORIA, sihirlerinizle şövalyeleri engellemeye çalıştığınız retro savunma oyunu.

APORIA, iPhone ve iPad’de oynanabilen retro savunma oyunu. Sayıları oldukça fazla olan şövalyelere karşı etkili büyülerinizi kullandığınız oyunda bölüm geçtikçe hem siz hem de düşmanınız gücüne güç katıyor. Kullanabildiğiniz sihirleri karıştırarak gücünüzü artırma şansına da sahipsiniz.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan karanlık temalı sihir oyununda bir noktadan sonra hiç bitmeyeceklermiş gibi gelen şövalyeleri durdurmak için uğraş veriyorsunuz. Sadece büyü yapabildiğinizden şövalyelerin yanınıza yaklaşabilmesinin güç olduğunu düşünebilirsiniz ancak bölüme başlamadan sihirlerinizi dikkatlice seçmezseniz şövalyeler etrafınızı hızlıca sarıp tek hamlede canınızı alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu