App Shortcut Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

App Shortcut Maker, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kısayol düzenleme uygulamasıdır.

App Shortcut Maker, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kısayol düzenleme uygulamasıdır. Uygulama ile telefonunuzda yer alan uygulamaların kısayollarını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

App Shortcut Maker uygulamasını kullanarak telefonunzda kullandığınız diğer uygulamaların kısayollarını değiştirebilir ve kendi zevklerinize göre düzenleyebilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanımı olan uygulama ile varsayılan Android simgelerine de hükmedebilirsiniz. Birbirinden şık ve kullanışlı kısayolları bu uygulama ile oluşturabilir ve diğer uygulamalara basit bir şekilde atayabilirsiniz. Tamamen düzenlenebilir ikon şekilleri, yüzlerce ikon paketi ve önceden düzenlenmiş onlarca özel şekilli ikonları bu uygulama ile kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulama sayesinde diğer uygulamaların adlarında da düzenlemeler yapabilir ve keyfinize göre isimler verebilirsiniz. Uygulamalarının arasında arama yapabilir ve favorilere ekleyebilirsiniz. App Shortcut Maker sayesinde telefonunuzda gerçekleştirdiğiniz işlemlere birer kısayol atayabilir ve kısa yoldan erişim sağlayabilirsiniz. Tıpkı bilgisayardaki gibi klasörler ve uygulamalar üzerinde yetkilere sahip olacaksınız.

App Shortcut Maker uygulamasını Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air App Switcher

    Air App Switcher, Android mobil cihazlarınız üzerinde çalışan uygulamalar araıs geçişlerinizi hızlandırıp kolaylaştıran ücretsiz bir Android kişiselleştirme uygulaması.
  • Navigation Shortcut

    Navigation Shortcut uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdaki navigasyon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.
  • Home2 Shortcut

    Home2 Shortcut, ana sayfa tuşu, arama tuşu, geri tuşu ve kamera tuşunu kullanarak hızlıca istediğiniz uygulamaları açabileceğiniz ücretsiz bir Android kısayol uygulaması
  • Shortcut Run

    Shortcut Run APK'ya ihtiyaç duymadan Android telefonunuza yükleyip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu ve oldukça popüler.
  • AppBrain App Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulamalar keşfetmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Siine Shortcut Keyboard

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • Cake Maker 2

    Cake Maker 2'de birbirinden lezzetli pastalar yapma şansı elde ediyoruz.