App Volume Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızda yüklü her uygulama için farklı varsayılan ses profilleri ayarlayabilirsiniz.

App Volume Control uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızda yüklü olan her uygulama için varsayılan ses ayarı belirleyebiliyorsunuz.

Cihazınızda yüklü her uygulama için farklı farklı ses ayarları tanımlamanıza imkan sağlayan App Volume Control ile Müzik Çalar uygulamasında orta seviyede ses ayarlarken, Spotify uygulamasında sesi son seviye olarak ayarlayabiliyorsunuz. Uygulamayı yükledikten sonra gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra yüklü uygulamaların listesini görebilir, varsayılan ses ayarı yapmak için sol taraftaki butonu aktifleştirmelisiniz.

When Start sekmesinde, uygulamayı başlattığınızda geçerli olacak ses seviyesini, When Close sekmesinde ise uygulamayı kapattığınızda ayarlanacak ses seviyesini belirleyeblirsiniz. When Close bölümünde değişiklik yapmadığınızda, uygulamayı açmadan önceki ses ayarı aktif olacaktır.

Eğer cihazınızdaki her uygulama için varsayılan ses profili ayarlamak istiyorsanız App Volume Control uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Volume Control

    Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış olan Smart Volume Control sayesinde telefonunuzun ses profillerini daha detaylı bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Music Volume EQ

    Music Volume EQ, Android cihazlarda ses çıkış performansını artırmaya yarayan başarılı bir uygulamadır.
  • Easy Volume Booster

    Easy Volume Booster ile Android cihazınızın ses seviyesini birkaç dokunuşla artırabilirsiniz
  • Volume Manager Free

    Volume Manager Free, Android cihazlarınızın ses oranı ve ayarlarını yönetebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Volume Booster

    Volume Booster ile Android cihazınızdan çıkan sesi yükseltebilirsiniz
  • Bass Volume Booster

    Bass Volume Booster, Android cihazlarınızın ses seviyesini kolayca ve basit bir şekilde maksimuma çıkartabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Music Control

    Music Control uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki diğer müzik uygulamalarını kolayca kontrol edebilirsiniz.
  • Virtual Volume Button

    Virtual Volume Button uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ses düzeyini kolayca değiştirebilirsiniz.