Appear.in

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
702 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Appear.in iOS için bedava bir grup konferans uygulamasıdır.

Appear.in uzaktan toplantı ve görüşme yapacaklara özel bir grup konferans uygulamasıdır. Grup konferanslarda bazen kişiler birbirini tanımazlar, kullanıcı adlarını birbirine vermek istemezler ya da bazılarının Skype gibi konferans uygulamalarında hesabı bulunmaz. Böyle durumlarda hesap açma derdi olmadan kullanılabilecek çok işlevsel bir uygulama olarak Appear.in yardımınıza koşuyor.

Appear.in'de tek yapmanız gereken giriş ekranında bir oda adı belirleyip konferansa katılacak kişilere vermek. Uygulamada o odaya girenler artık konuşmaya katılabiliyorlar. Bir odada en fazla 8 kişilik bir toplantı düzenleyebildiğiniz uygulamanın öne çıkan özellikleri şöyle:

  • iOS cihazınıza sadece bu uygulamayı yükleyerek hesap bile açmadan grup konuşması yürütmenize olanak sağlar.
  • Belirlediğiniz ismi appear.in/odaismi gibi bir URL ile konuşmaya katılacaklara dağıttığınızda, iOS cihazı olmayanlar web uygulamasından konuşmaya rahatlıkla dahil olabilir.
  • Sadece sen ya da sesli video seçeneğiyle bağlantı hızınıza göre konforlu görüşme yapmanızı sağlar.
Merve Sarpkaya

Appear.in

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME

appear.in ile kolayca görüntülü görüşme yapabilirsiniz

appear.in kullanıcılara görüntülü görüşme işi için oldukça pratik bir çözüm sunan bir video sohbet servisidir.

Bilgisayarlarınızda tamamen ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir görüntülü sohbet servisi olan appear.in 8 kişiye kadar görüntülü olarak haberleşmenizi mümkün kılıyor. Bu iş için herhangi bir kayıt olma işlemi gerçekleştirmeniz de gerekmiyor. Hizmet tamamen kullanım kolaylığı ve erişilebilirlik göz önünde tutularak geliştirilmiş.

appear.in'i kullanmadan önce Skype veya benzeri video görüşme yazılımlarından farkının ne olacağını sorguılayabilirsiniz. Bu sorunun cevabı appear.in'in sunduğu erişim ve kullanım kolaylığında yatıyor. appear.in'i kullanabilmek için bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemeniz gerekmiyor. Tek sahip olmanız gereken şey güncel Google Chrome, Firefox veya Opera tarayıcıları ve internet bağlantısı. Yazılım kurulum derdiyle uğraşmadan appear.in'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

appear.in üzerinden arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapmak için arkadaşlarınızı herhangi bir arkadaş listesine de eklemeniz gerekmiyor. Tek yapmanız gereken appear.in üzerinden görüşme başlattıktan sonra size verilen bağlantıyı kopyalamak ve video sohbete katılacak arkadaşlarınızla paylaşmak. Bu sayede görüşmeleriniz hep özel kalıyor.

appear.in ile kendinize bir sohbet odası oluşturduktan sonra sitenin size vereceği bağlantıyı kopyalayın. Bu bağlantıyı e-mail, facebook, sms veya farklı araçlarla paylaştıktan sonra üzerine tıklayan kullanıcılar odanıza katılabilecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MessageMe

    MessageMe, kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Agent

    Agent, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz ve görüntülü sohbet edebileceğiniz bir iOS iletişim uygulaması.
  • Microsoft Kaizala

    Grup iletişimleri ve iş yönetimi için tek bir uygulama
  • iMeet Mobile

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Hangouts

    Hangouts, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat, iş kullanıcılarını birbirine bağlıyor.
  • TinyShout

    TinyShout ile çevrenizdeki bir etkinliği, belirlediğiniz mesafede bulunan kullanıcılara iletebilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz.