AQ First Contact

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Uzay boşluğunda nefes kesen filo savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan AQ First Contact, uzay boşluğunda korsanlarla mücadele ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, uzaydaki işgalcileri ve korsanları yok etmek için güçlü bir filo kurmak ve savaşları kazanarak seviye atlamaktır. Uzayda gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakiplerinizin uçaklarıyla birebir mücadele edebilir ve aksiyon dolu anlar geçirebilirsiniz.

Filonuzu güçlendirerek düşmanlarınızı daha kolay alt edebilir ve ganimet toplayarak farklı uzay araçlarının kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kendi stratejilerinizi geliştirerek rakiplerinizi uzay araçlarını tek hamlede düşürebilir ve uzay boşluğundaki korsanları temizleyerek kendi üssünüzü koruma altına alabilirsiniz.

Onlarca farklı gemi ve bombalama sistemini kullanarak savaşları kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan AQ First Contact ile sizde aksiyona doyabilir ve farklı bir savaş deneyimi kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

AQ First Contact

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
155.3 MB DOSYA BOYUTU

Uzay boşluğunda nefes kesen filo savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Uzayda kendi savaş üssünüzü kurarak korsanlara karşı mücadele edeceğiniz ve filonuzu geliştirerek uzaya hakim olacağınız AQ First Contact, mobil platformda strateji oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici animasyonları ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, uzayda bulunan tüm gezegenlere zarar vermek isteyen yağmacılara ve korsanlara karşı savaşmaktır.

Uzay araçlarınızı geliştirerek düşmanlarınıza karşı daha güçlü bir filoya sahip olabilir ve savaşlardan galip ayrılarak ganimet toplayabilirsiniz. Ayrıca uzaydaki üssünüzü büyüterek daha fazla uzay gemisi alabilir seviye atlayarak farklı silahların kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici hikayesi ve nefes kesen uzay savaşları ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Uzayda oluşturacağız üssünüzde bulundurabileceğiniz onlarca farklı uzay aracı ve bombalama sistemi yer almaktadır. Ayrıca korumanız gereken yüzlerce gezegen ve savaşacağınız sayısız korsan bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz AQ First Contact ile sizde kendi uzay aracınızı geliştirebilir ve aksiyon dolu savaşlara katılarak ganimet kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battlevoid: First Contact

    Uzayın derinliklerinde gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • First Hero

    PvP savaşları ile mücadeleye katılacağız.
  • Chief Almighty: First Thunder BC

    Taş devrine gideceğiz.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.