AR Smash Tanks!

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu

AR Smash Tanks!, ister arkadaşlarınızla ister tek başınıza botlara karşı oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu. Mavi ve kırmızı iki tarafın karşı karşıya geldiği tank oyununda savaş alanını oyuncular belirliyor. Stratejinin önem kazandığı süper eğlenceli bu tank oyununu kesinlikle oynamalısınız.

ARCore desteğine sahip Android telefonlarda oynanabilen online tank savaşı oyununda kırmızı ve mavi iki taraf kıyasıya savaşıyor. Rakip oyuncuyla aranıza giren yüksek binalar ve diğer engelleri havaya uçurup tüm tanklarınızla girebileceğiniz gibi füzelerle ortamı şenlendirebilirsiniz. Savaş esnasında düşen kutucukları da almayı unutmayın. Bu arada düşmana büyük hasar vermek istiyorsanız, rastgele savaşmak yerine zayıf noktalarını keşfedip oralardan yıkmayı deneyin.

Tankların kontrolünü sağlamak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Çek - bırak sistemiyle tanklarınızı düşmana yöneltiyor, silahlara dokunarak zarar veriyorsunuz.

Erkan Calp

AR Smash Tanks!

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
78.4 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek tank savaşlarına girin!

AR Smash Tanks!, artırılmış gerçeklik teknolojisini desteklemesiyle diğer online tank savaş oyunlarından ayrılıyor. Aynı veya iki cihazdan çok oyunculu oynama ve botlara karşı tek oyunculu mod içeren tank oyununda savaş alanını siz belirliyorsunuz. Füzelerin uçuştuğu, binaların yıkıldığı, tankların duman içinde kaldığı harika bir atmosfer sunuyor oyun. Gerçek tank savaşlarına hazırlanın!

ARKit desteği sunan iPhone ve iPad modellerinde oynanabilir olan AR Smash Tanks!’de kırmızı ve mavi iki takım bulunuyor. Yanınızda sizinle savaşmak isteyen bir arkadaşınız/arkadaşlarınız varsa multiplayer modu seçip direkt savaşa başlıyorsunuz. Oynayacak birilerini bulamadığınızda veya oynanışı öğrenmek, kendinizi geliştirmek isterseniz tek oyunculu moda giriyorsunuz. Savaş alanları o anda seçtiğiniz ortam oluyor. Tanklar fazla gelişmiş, detaylı tasarlanmış tanklar değil ancak savaş ruhu çok iyi yansıtılmış. Patlama efektleri, binaların yıkılması, savaş esnasında yardım amaçlı inen kutucuklar vs. her şey mükemmel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pico Tanks

    Pico Tanks Android oyununda mini tanklarla savaşa giriyorsunuz.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.