Aralon: Sword and Shadow

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir

Aralon: Sword and Shadow oyun severlere sunduğu geniş açık dünya ile öne çıkan, ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen bir rol yapma oyunudur.

Ravensword: The Fallen King ve The Elder Srolls gibi başarılı yapımlarda görev almış bir geliştirici ekip tarafından yaratılan 3 boyutlu bir RPG oyunu olan Aralon: Sword and Shadow'da destansı bir macerada başrol alıyoruz. Sıradışı kahramanımızı kontrol ederek detaylı bir şekilde tasarlanmış 3 boyutlu oyun dünyasında Aralın Krallığı'nı keşife çıkmaktayız ve bu krallığın gizemlerini açığa çıkarmak için uğraş vermekteyiz.

Aralon: Sword and Shadow uzunca bir oyun süresi sunuyor. 30 saate yakın bir oyun süresi mobil cihazlar için ortalamanın üzerinde olarak nitelendirilebilir. Gerçek zamanlı dövüş sistemine sahip oyunda özel yeteneklerimizi doğru zamanlamayla kullanarak düşmanlarımızı yenmeliyiz. Oyunda yönettiğimiz kahramanın saçlarını, yüzünü ve daha birçok özelliğini kişiselleştirebilmemiz mümkün. Oyunda 8 farklı binek hayvanı mevcut. Standart atların yanında ejderhalar gibi destansı yaratıklar üzerinde yolculuk yapabilmekteyiz.

Aralon: Sword and Shadow'da 4 farklı kahraman sınıfı bulunmakta. Bu kahramanlar kendilerine has yeteneklerle donatılmış. Oyunu dilerseniz birinci, dilerseniz 3. şahıs bakış açısından oynamanıza izin veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Aralon: Sword and Shadow

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
326 MB DOSYA BOYUTU

Aralon: Sword and Shadow geniş bir açık dünya sunan bir rol yapma oyunudur

Aralon: Sword and Shadow, Ravensword gibi başarılı RPG oyunlarına imza atmış ekip tarafından geliştirilen bir başka rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler üzerinde oynayabileceğiniz açık dünya tabanlı bir oyun olan Aralon: Sword and Shadow'da sıradışı bir kahramanın kontrolünü alarak Aralon adlı fantastik krallığın gizemlerini çözmeye çalışıyoruz. Uçsuz bucaksız bir açık dünyaya sahip olan Aralon: Sword and Shadow'da keşfetme duygusu oyundan aldığmız keyfi arttırmakta.Oyunda bizi 30 saatin üzerinde bir oynanış süresi bekliyor.

Aralon: Sword and Shadow'da 4 farklı kahraman sınıfı mevcut ve bu sınıflar kendilerine has yetenek ağaçlarına sahip. Bunun yanında kahramanımızın yüzünü, saç şeklini kişiselleştirebiliyoruz ve farklı zırh ve silahlar kullanabiliyoruz.

Aralon: Sword and Shadow grafik olarak tatmin edici bir seviye sunuyor. Oyunda gece ve gündüz dönüşümünü gerçek zamanlı olarak takip edebilmektesiniz. Aralon: Sword and Shadow oynanış olarak da başarılı. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip oyunda düşmanlarımızla çarpışırken özel yeteneklerimizi doğru zamanlama ile kullanmamız gerekiyor.

Aralon: Sword and Shadow'da aralarında ejderhaların da olduğu 8 farklı binek çeşidi mevcut. Oyun geniş ve zengin bir içerik sunmakta. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Aralon: Sword and Shadow'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aralon: Forge and Flame

    Aralon: Forge and Flame kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Sword

    Idle Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Super Heavy Sword

    Mobil platformlarda pek sık rastlanmayan kalitede bir platform oyunu arıyorsanız Super Heavy Sword beklentilerinizi yerine getirebilen bir oyun.
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur