ArcaneSoul

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

ArcaneSoul RPG detaylarına sahip olan aksiyon tabanlı bir sidescroller oyunudur.

ArcaneSoul her ne kadar kendini RPG olarak lanse etse de özünde o bir sidescroller aksiyon oyunu. Fakat oyunun RPG motifleriyle zenginleştirildiğini itiraf etmemiz gerekiyor. Farklı özelliklere sahip karakterlerin sunulması ve bölümleri geçtikçe level atlayan oyuncular ArcaneSoul’un ilgi çekici yönleri arasında yer alıyor.

Toplamda üç farklı karakter var ve bunları her biri kendine has özelliklere sahip. Kendi tarzınıza en uygun olanı seçip maceraya başlayabilirsiniz. Oyunda çok iyi işleyen bir kontrol mekanizması kullanılmış. Ekranın solunda bulunan yönlendirme tuşlarıyla karakterimizi yönetebiliyor, sağda yer alan saldırı tuşlarını kullanarak düşmanlara saldırıda bulunabiliyoruz.

Oyunda düşmanlarınızı yenebilmek için farklı hareketleri kombo haline sergileyebilirsiniz. Komboların tasarımı ilgi çekici hazırlanmış. Dinamik modellemeler oyundan alınan keyfi artıran faktörler arasında yer alıyor. Siz de RPG motifleriyle süslenmiş aksiyon bazlı bir oyun arıyorsanız ArcaneSoul mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

ArcaneSoul

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
35.3 MB DOSYA BOYUTU

ArcaneSoul RPG oyun yapısını hack and slash dinamikleriyle birleştiriyor ve ortaya mükemmel bir deneyim çıkartıyor.

ArcaneSoul hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici bir macera oyunudur. Keskin kılıçların ve ölümcül büyülerin söz sahibi olduğu bir dünyada geçen bu oyun hack and slash tarzı oyun yapısını rol yapma oyunu dinamikleriyle başarıyla birleştiriyor.

Oyunda toplamda 3 farklı karakter mevcut. Oyuna bu karakterlerden birini seçerek başlayabiliyoruz. Bahsi geçen bu üç karaktere ek olarak bir de destek karakteri mevcut. Elbette ki bu karakterlerin her biri farklı kişisel özelliklere sahip.

Dinamik savaş yapısı, kumanda ve yönetim mekanikleri oyunun başarısını perçinleyen faktörlerden birkaçı. Üstüne üstlük ArcaneSoul gamepad desteği de sunuyor. Cihazınıza uygun gamepad varsa oyunu onunla oynayabilirsiniz. Etkileyici grafikleri ve heyecanlı oyun yapısıyla mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer alan ArcaneSoul’u tüm hack and slash severlere tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu