Arçelik Akıllı Kumanda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32,371 TOPLAM İNDİRME

Arçelik Akıllı Kumanda, Arçelik Smart TV serisine ait televizyonları telefon üzerinden kontrol etmeyi sağlayan bir mobil uygulama.

Arçelik Akıllı Kumanda, Arçelik Smart TV serisine ait televizyonları telefon üzerinden kontrol etmeyi sağlayan bir mobil uygulama.

Android işletim sistemine sahip bir mobil cihaza kurabileceğiniz Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması sayesinde Arçelik marka akıllı telefonlar uzaktan, telefon ya da tablet üzerinden yönetilebiliyor. Yazılımı 3 numaralı sürüm ve üstünde olan Arçelikt Smart TV serisine ait televizyonlarla uyumlu olan uygulamanın çalışması için akıllı tv ile mobil cihazın aynı internet ağını kullanmaları yeterli.

Aynı internet ağı üzerinden bağlanmış durumda olan Arçelik Smart TV ve Android cihaz otomatik olarak birbirlerini tanıyorlar. Eğer tanımazlarsa ayarlar kısmından elle birbirlerini taratabilirsiniz.

Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması ile tv üzerinde gerektiğinde klavyeyi kullanarak metin girmek de mümkün. Diğer yandan işaretler üzerinden seçimlerinizi yapabilir, klasik kumanda gibi kullanabilirsiniz.

Arçelik Akıllı Kumanda uygulamasının öne çıkan özellikleri:

  • Türkçe ve kullanışlı arayüz.
  • Otomatik olarak Arçelik Smart TV'yi tanıma.
  • Televizyonu telefondan yönetme imkanı.
  • Televizyona telefondan metin girme, yazı yazabilme imkanı.
Onur Şendere

Arçelik Akıllı Kumanda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,762 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Arçelik akıllı televizyonunuzu en kolay yoldan iPad ve iPhone cihazlarınızla kontrol edebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve evinizdeki Arçelik Smart Interactive TV'yi kontrol edebileceğiniz resmi bir uygulama. Otomatik olarak televizyonunuzu tanıyan uygulama direkt olarak uzaktan kumanda vazifesi görüyor ve televizyonunuzu çok daha kolay yönetmenize yardımcı oluyor.

Uygulamada hem klasik televizyonla birlikte gelen kumandada olduğu gibi kontrol etme hem de klavye ve dokunmatik hareketlerle kontrol edebilme seçenekleri yer alıyor. Binlerce TV kanalını en eğlenceli ve kolay şekilde izlemenizi sağlayan uygulamada Türkçe, İngilizce ve Almanca dilleri için de destek sunuluyor.

Ücretsiz olarak telefonunuza yükleyebileceğiniz Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması sayesinde orijinal kumandanız kayıp bile olsa kanallarınızı keyif içinde izlemeye devam edebileceksiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SURE Universal Remote

    SURE Universal Remote, televizyon izlerken kanalı kumanda yerine akıllı telefonunuzla değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android kumanda uygulaması.
  • Samsung SmartView

    Samsung SmartView ile Samsung Akıllı TV’nizi akıllı telefonunuz üzerinden kumanda edebilirsiniz.
  • Remote Control for TV Ultimate

    Remote Control for TV Ultimate akıllı televizyonlar üzerinde çalışan kapsamlı bir kumanda uygulamasıdır.
  • Kumanda

    Android işletim sistemine sahip cihazınıza yükleyebileceğiniz Kumanda sayesinde kişisel bilgisayarınızı uzaktan kontrol etme imkanına sahip oluyorsunuz.
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Tivibu Kumanda

    Tivibu uydu alıcılarınızı Android cihazlarınız aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.
  • Quick Remote

    Quick Remote, Sony tarafından geliştirilen ücretsiz ve resmi bir Android kumanda uygulaması.
  • Salient Eye Security Remote

    Salient Eye Security Remote bir mobil uzaktan kumanda uygulamasıdır