Arçelik Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Arçelik Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Arçelik Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları Android cihazlarınızdan kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Bulut tabanlı bir uzaktan kontrol uygulaması olan Arçelik Connect, evinizde veya ofisinizde bulunan Arçelik marka klimalarınızı istediğiniz yerden kontrol edebilmenize imkan tanıyor. Klimayı kapatıp kapatmadığınızdan emin olmadığınızda, eve veya ofise gelmeden önce sıcak veya soğuk ayarda klimanın çalışmasını istediğiniz durumlarda işinizi kolaylaştıracağını düşündüğüm uygulama birden fazla klimayı kontrol edebilmenizi de sağlıyor.

Wi-Fi ağı üzerinden kullanılabilen Arçelik Connect uygulamasında, eklediğiniz klimalara isim verebilmeniz de mümkün. Oldukça güvenli bağlantı imkanı da sunan uygulamada, durum güncellemeleri ve uyarılar için e-posta veya bildirimlerle haberdar olabiliyorsunuz. Akıllı kontrol özelliği sayesinde klimanızın akıllı kontrolünü sağlayarak enerji tasarrufu da yapabileceğiniz uygulamada hava durumu verilerini de inceleyebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beko Connect

    Beko Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Total Connect Comfort

    Total Connect Comfort uygulaması internet üzerinden evinizin ısısını kontrol etmenize imkan sağlıyor.
  • Arçelik Akıllı Kumanda

    Arçelik Akıllı Kumanda, Arçelik Smart TV serisine ait televizyonları telefon üzerinden kontrol etmeyi sağlayan bir mobil uygulama.
  • Tesla

    Tesla mobil uygulaması üzerinden Tesla araç ve Powerwall pil sahipleri birçok uzaktan kontrol fonksiyonunu yerine getirebilir.
  • Xiaomi Mi Remote Controller

    Elektrikli ev aletlerini Android telefonunuzdan kontrol edin.
  • AirDroid Parental Control

    AirDroid Parental Control ile Android cihazınızda çocuğunuzun internet kullanımını, etkinliklerini ve aktivitelerini takip edebileceksiniz.
  • Helicon Remote

    Helicon Remote uygulaması Android cihazlarınızı profesyonel kameralarınız için uzaktan kumandaya dönüştürüyor.
  • Inkwire

    Inkwire ile Android cihazlar arasında uzaktan bağlantı sağlayabilirsiniz.