ARCHERY 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,180 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.

ARCHERY 3D, yeteneklerinizi konuşturarak hedefi tam 12'den vurmaya çalışacağını bir 3 boyutlu okçuluk oyunudur. Oynadıkça daha da usta bir okçu olacağınız oyunda süper bir ok yayına sahip oluyorsunuz.

Oyundaki görevleri tamamlayarak altın kazanabileceğiniz gibi okçuluk turnuvalarına da katılabilirsiniz. Kazandığınız altınları kullanarak okunuzu geliştirebilir ve bu sayede profesyonel bir okçu olabilirsiniz.

Bu tür oyunlara göre daha gelişmiş grafiklere sahip olan Archery 3D, adından da anlaşıldığı üzere 3 boyutlu. Çevresel etkenlerinde oldukça güzel ayarlandığı oyunu oynarken çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunun Özelikleri:

  • Ücretsiz
  • Farklı ok yayı seçenekleri
  • Gerçekçi
  • Gerçek 3 boyutlu çevre
  • Googl Play Oyunlar servis entegrasyonu
  • Facebook ve Google+ üzerinde puan paylaşma
Barış YANIK

ARCHERY 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Archery 3D, iPhone ve iPad'inizde okçuluk yeteneğinizi gösterebileceğiniz ücretsiz bir oyun.

Archery 3D, adından da anlayacağınız üzere okçuluk yeteneğinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’inizde beceri gerektiren oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız eski çağ atmosferinin başarılı bir şekilde entegre edildiği ok atma oyununa bakmadan geçmeyin derim.

Detaylı hazırlanmış orta kalite görsellerle bizleri karşılayan Archery 3D oyununda görevimiz karşımıza çıkarılan sabit ve hareketli hedefleri vurmak. Oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz ve ilerledikçe hedefler zorlaştırıldığından bir noktadan sonra elimizdeki ok yetersiz kalıyor. Bu noktada bölümde başarılı olduğumuz kazandığımız altınları kullanarak farklı oklar satın alıyor ve yolumuza yeni okumuzla devam ediyoruz.

Eski çağ filmlerini çağrıştıran müzikleriyle içerisine çeken Archery 3D oyununu benzerlerinden farklı kılan nokta oynanışın çok basit olmaması ve atmosfer. Kendimizi gerçekten oku harika kullanan bir savaşçı olarak hissediyoruz. Eğitim olarak düşünebileceğimiz oyunda ilerledikçe bölümler otomatik olarak açılıyor. Bölümlerde karşılaştığımız hedefler şimdiye kadarki ok atma oyunları karşılaştıklarımızdan oldukça farklı.

Oku atmak için özel bir hareket yapmamız veya butonlardan yardım almamız gerekmiyor. Sadece ekrana dokunup parmağımızı çekmemiz okun hedefe gitmesi için yeterli oluyor. Tabii ki hedefi ayarlamak hele ki ufak ve hareketli hedefleri vurmak çok kolay değil. Neyse ki hedeflerden çok ok sayımız var ve kaçırma lüksü verilmiş.

Erkan Calp

ARCHERY 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Archery 3D, Windows Phone platformunda ücretsiz karşımıza çıkan en iyi ok atma oyunu.

Archery 3D, Windows Phone platformunda hem görsel ve işitsel açıdan hem de oynanış olarak ücretsiz kategorisinde en kaliteli ve sorunsuz çalışan okçuluk oyunu. Satın alım yapmadan tamamen kendi çabanızla ilerleyebileceğiniz harika bir spor oyunu.

Ok atma becerinizi gösterebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız Archery 3D ile kesinlikle tanışmalısınız. Üst düzey olmamasına rağmen oldukça detaylı hazırlanmış görsellerinin yanında eski çağda savaşan okçuların eğitim anını anımsatan o dönemin müzikleriyle desteklenmiş başarılı atmosferi ile dikkatimizi çeken Archery 3D’de bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her bölümde hedeflerinizin yeri ve mesafesi değişiyor. İlk başlarda tahmin edeceğiniz üzere hemen vurabileceğiniz sabit hedefler çıkıyor. Biraz ilerledikçe uzaklaşan sabit hedeflerin yanında hareketli ufacık hedefler çıkıyor ki mobilde ilk defa ok atma oyunu oynuyorsanız bunları tek atışta vurmanız mümkün değil.

Farklı mekanlarda ok atmadaki başarınızı gösterdiğiniz oyunda aynı yayla ilerlemeniz oldukça zor. Belli sayıda bölüm geçtiğinizde altınlarınızı kullanarak farklı ok ve yayları almanız gerekiyor. Her yayın uzunluğu ve atış mesafesi belirtiliyor.

Oyunun kontrol sistemi son derece basit. “Dokun ve hedefin üzerindeyken bırak” şeklinde oynanıyor ancak küçük ve hareketli hedefleri vurabilmek için bu basit kontrol sistemini çok iyi kullanmanız gerekiyor. Parmağınızı biraz kaydırırsanız hedef şaşıyor, erken bırakırsanız da hedef kaçıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.
  • Archery Tournament

    Archery Tournament atıcılık yeteneklerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery Blitz

    Archery Blitz, her yaştan oyunseverin oynayabileceği, ücretsiz bir zombi avlama oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Training Heroes

    Archery Training Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur.