Archery King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME

Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.

Archery King, Android platformunda online oynanabilir okçuluk oyunu olarak yerini alıyor. Yenilikçi kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonlarda da rahat oynanış sunan ok atma oyununda birebir gerçek oyuncularla veya tek başımıza atışlarımızı geliştirme amaçlı oynayabiliyoruz.

Kaliteli görseller sunan çok oyunculu okçuluk oyununda doğrudan gerçek karşılaşmalara katılmıyoruz. Öncelikle ok atmanın püf noktalarını öğreniyoruz. Birkaç atış yaptıktan sonra rastgele seçilen bir oyuncuyla karşı karşıya geliyoruz. Bu noktada gerçek oyuncularla birebir meydan okumalara katılma, vazgeçip tekli oyuncu modunda kendimizi geliştirme şansına sahibiz.

Yay ve oklarımızı özelleştirmemize de izin veren Miniclip imzalı okçuluk oyununda her yaştan kişinin rahatlıkla alışabileceği kontrol sistemi mevcut. Dokunup basılı tutarak okun gideceği yönü ayarlıyor, sol taraftaki butona dokunarak atışımızı yapıyoruz.

Erkan Calp

Archery King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

Archery King, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen çoklu oyuncu destekli okçuluk oyunu.

Archery King, birebir gerçek oyunculara karşı online veya gittikçe zorlaşan tekil modda oynama seçeneği sunan okçuluk oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanmak üzere geliştirilmiş birçok ok atma oyunu arasından çoklu oyuncu desteği sunması, kaliteli grafik ve gerçeğe yakın oynanışa sahip olmasıyla ayrılıyor.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz okçuluk oyununda ilk etapta oku nasıl atacağınızı, atışınızda nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. Akabinde rastgele seçilen bir oyuncunun karşısına çıkıyorsunuz. Karşınızdaki de sizin gibi oyunu ilk kez oynuyorsa kazanma olasılığınız yüksek ancak birkaç kez oynamış oyuncuya denk gelirseniz o zaman fazla şansınız olmuyor. Bu noktada tekil moda geçerek kendinizi geliştirme şansına sahipsiniz.

Gittikçe zorlaşan ok atma oyununda seviye atladıkça yeni yerleri görüyor, yeni yayları kullanmaya başlıyorsunuz. Ok ve yayların özelleştirilebilir olması güzel bir detay olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery Training Heroes

    Archery Training Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur.
  • Archery Go

    Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu
  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Homerun King

    Homerun King, farklı karakterler ile birlikte oldukça heyecanlı beyzbol maçları yapabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Bowling King

    Bowling King mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu