Arena of Valor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,486 TOPLAM İNDİRME

Arena of Valor, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz MOBA oyunu.

Arena of Valor, Tencent Games tarafından geliştirilen 5’e 5 çok oyunculu online savaş arenası (MOBA) oyunu.

MOBA dünyasının kapılarını araladığınız oyunda DC Comics karakterlerinden takımınızı kurup arenanın efsane savaşçısı olmak için mücadele ediyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle gelen süper kahramanlı MOBA oyununu Arena of Valor’da aralarında suikastçı, büyücü, savaşçı, nişancı, tank, destekçinin de bulunduğu 40’dan fazla sayısı günden güne artan efsanevi kahramanlara önderlik ediyorsunuz. 5v5, 3v3, 1v1 modlarında 10 dakikadan kısa süreli hızlı tempolu savaşlara katılıyorsunuz. Savaşlarda gerçek zamanlı olarak takım arkadaşlarınızla iletişime geçip görev paylaşımı yapabiliyorsunuz. Dilerseniz Turnuva moduna geçip lig mücadelesi verebilirsiniz.

Erkan Calp

Arena of Valor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
267 TOPLAM İNDİRME
862 MB DOSYA BOYUTU

Arena of Valor 5v5 arena oyunu, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen MOBA oyunu.

Arena of Valor, iPhone ve iPad’de oynanabilen çok oyunculu online savaş arenası oyunu.

MOBA oyunlarından keyif alıyorsanız, süper kahramanlardan takım kurup farklı modlarda savaşma fırsatı sunan bu oyuna bayılacaksınız. Grafikler üst seviye, oynanış hızlı tempolu, içerik zengin… Her yönüyle tatmin eden bir mobil oyun karşımızda.

DC Comics karakterlerini MOBA oyununda bir araya getire Arena of Valor 5v5 arena oyununun iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılması sevindirici. MOBA türünü seviyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum. Aralarında büyücü, tank, savaşçı, destekçi, nişancının da bulunduğu 40’dan fazla efsanevi kahramanla kısa süreli ancak nefes kesen savaşlara giriyorsunuz. Klasik 5v5 yanı sıra 3v3, 1v1 ve özel kanca modu ve Turnuva modunda mücadele ediyorsunuz. Oyunun beğendiğim yanı; savaş esnasında takım arkadaşlarınızla iletişime geçip görev paylaşımı yapabiliyorsunuz. Takım halinde savaşmanın önem kazandığı bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of Valor

    Guardians of Valor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Rage of the Gladiator

    Android Rage of the Gladiator, 3D grafikleri ve etkileyici sahneleriyle tarihi arena savaşlarını yeniden canlandıracaksınız.
  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • Arena Of Survivors

    Kanlı eğlence için hayatını ortaya koyan bir grup savaşçı
  • D&D Arena of War

    D&D Arena of War oldukça kaliteli bir RPG oyunudur
  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Mech Arena

    Bir robot olup savaşmaya hazır mısın? Mech Arena oyunu senden rakiplerine karşı mücadele vermeni istiyor!