Around The World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Around The World, ufak dokunuşlarla kuşun uçmasını sağlamaya çalıştığınız yeni Ketchapp oyunu.

Around The World, Ketchapp’ın Android kullanıcıları için hazırladığı zorlu oyunlar arasında. Yapımcının her oyunu gibi ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz. Reflekslerinizi geliştirmek için bir oyun arıyorsanız, boş zamanlarınızda açıp kafa yormadan oynayabileceğiniz tarzda güzel bir oyun.

Minimal görseller ve sinir bozucu müziklerle süslenmiş yeni Ketchapp oyununda amacımız kuşların uçmasını sağlamak. Angry Birds ve Crossy Road gibi farklı oyunlarda karşımıza çıkan sevimli kuşların daha da süslenmiş hallerini gördüğümüz oyunun oynanışı benzerlerinden oldukç farklı. Sürekli kanat çırpar durumda olan kuşun yol almasını sağlamak için ekrana belli aralıklarla dokunmamız gerekiyor. Dokunma zamanı son derece mühim. Geç kalırsak ekranın dışında kalıyoruz, fazla dokunursak engellere çarpıp ölüyoruz.

Yol boyunca karşımıza çıkan elmasları toplamamız mühim değil. Ancak ekstra puan kazanıp diğer kuşlarla oynamak için değerli taşları es geçmememiz gerekiyor.

Erkan Calp

Around The World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Around The World, Ketchapp'ın iOS platformuna çıkardığı yeni oyunu.

Around The World, Ketchapp’ın iOS platformuna ücretsiz sunduğu üstün beceri gerektiren oyunları arasında. Minimal görsellerle süslenmiş oyunda amacımız kuşların engellere takılmadan uçmalarını sağlamak. Kuşlar uçmayı yeni öğrendiklerinden işimiz oldukça zor.

Yapımcının her oyunu gibi sinir bozucu zorlukta olmasına karşın bağımlılık yarattığını söyleyebilirim. Uçarak başladığımız oyunda tek gayemiz kanatlarımızı engellere dokundurmadan ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek. Bunu sağlamak için belli aralıklarla dokunarak kanatlarımızın daha hızlı çırpılmasını sağlamamız gerekiyor. İlk etapta çok basit bir oyun hissiyatı verse de engellerin akılcı yerlere konulması işi zorlaştırıyor.

Oyun sonsuz yapıda tasarlanmış ve puan kazanma üzerine kurulu. Başka kuşlarla oynamak ve farklı mekanlarda (hava koşulları da değişiyor) oynamak için büyük emek sarf etmeniz gerekiyor. Boş zamanlarda açıp zaman geçirmek adına iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz ideal oyunlar arasında diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Bean - Around the World

    Mr Bean - Around the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Around the World in 80 Days

    Android Around the World in 80 Days oyununda zekanın sınırlarını zorlayacak bir taraftan beyin jimnastiği yaparken diğer taraftan ise eğlence dolu anlar geçireceksiniz.
  • World Around Me

    World Around Me, gittiğiniz yerlerde restoranlardan bankamatiklere kadar çevrenizdeki her şeyi öğrenmenizi sağlayan yararlı bir Android seyahat uygulaması.
  • Draw Around

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • JellyKing: Rule The World

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerlemeli beceri oyunudur.
  • WORLD PIECE

    WORLD PIECE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Bounder's World

    Bounder's World beceri ve reflekse dayalı yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir oyun.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.