Artly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
604 TOPLAM İNDİRME

Artly, fotoğrafları sanat eserlerine dönüştüren uygulama Prisma'nın yerli alternatifi.

Artly, adından da tahmin edeceğiniz üzere Android telefonunuzla çektiğini sıradan fotoğrafları sanatsal çalışmalara dönüştürmenize imkan tanıyan bir mobil uygulama ancak basit bir fotoğraf efekt ve filtre uygulamasından öte. Bu noktada son dönemin moda uygulaması Prisma kalitesinde olduğunu belirtmek gerek.

Sosyal ağ platformlarında farklı fotoğraflar paylaşmayı sevenlerin vazgeçilmez uygulaması Prisma’nın yerli alternatif olarak öne çıkan Artly’de orijinaline göre daha az ancak farklı filtre, efektler bulunuyor. Şu an için fotoğraflarınıza tek dokunuşla uygulayabildiğiniz 9 farklı seçeneğiniz var.

Fotoğrafları seçtiğiniz efekte göre baştan oluşturarak benzerlerinden farklı görünümde karşınıza çıkaran Artly, Prisma Android uygulamasıyla işleme, kapanma, boş bildirim gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız en iyi alternatif.

Erkan Calp

Artly

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Artly, iPhone kullanıcılarına ücretsiz sunulan filtre, efekt uygulaması Prisma'nın yerli alternatifi.

Artly, iPhone’unuzun yanı sıra iPad’inizde de sosyal ağ platformlarında paylaşmak üzere farklı fotoğraflar elde etmek adına kullanabileceğiniz etkili uygulamalardan biri. Fotoğraf filtre ve efekt uygulamasından fazlası olan Prisma’nın yerli alternatifi olmasıyla öne çıkan Artly, fotoğrafları işlemede oldukça başarılı.

Fotoğrafları yeniden işleyerek doğal görünümlü sanat eserlerine dönüştüren popüler uygulama Prisma’nın yerli alternatifi olarak karşımıza çıkan Artly, tüm iOS cihazlarda sorunsuzca çalışıyor ve ücretsiz indirip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Klasik olarak film rulonuzdaki fotoğrafları veya yeni çektiğiniz bir fotoğrafı aktarıp filtreleme yapabileceğiniz uygulamada örnek fotoğraflar da yer alıyor. Fotoğraflarınızı aktarmadan hangi filtrenin nasıl sonuç verdiğini görebiliyorsunuz. İşleme süresinin Prisma’dan daha kısa süre sürdüğünü de belirtmem gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında