Ascending Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Ascending Pinball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Ascending Pinball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanabilecek eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir zamanların efsanevi oyunu olan Pinball'ın gelişmiş bir sürümü olarak dikkat çeken Ascending Pinball zevkli bir oyundur.

Klasik Pinball oyununun gelişmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Ascending Pinball, kolay oynanışı ve renkli grafikleriyle dikkat çekiyor. İki farklı oyun modunun yer aldığı oyunda topu aşağı düşürmeden yukarı çıkarıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun moduna da sahip olan oyunda bitmek bilmeyen bir maceranın içerisine atılıyorsunuz. Pinball oyununda olduğu gibi iki farklı kola sahip olan oyunda topa vurarak yukarı taşımaya çalışıyorsunuz. Ayrıca yolunuza çıkan bonus puanları ve yıldızları da toplamalısınız. Kolay bir oynanışı ve minimalist grafikleri bulunan oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışmalı ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmalısınız. 

Eğlenceli sesleri, göze hoş gelen minimalist grafikleri ve kolay oynanışıyla Ascending Pinball oyununu sakın kaçırmayın. Metroda, otobüste ya da arabada zevkle oynayabileceğiniz bir oyun olan Ascending Pinball'e bağımlı olabilirsiniz.

Ascending Pinball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ascending Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Ascending Pinball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Ascending Pinball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanabileceğiniz Pinball benzeri bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Eğlenceli bir kurgusu bulunan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Bir zamanların efsanesi olan Pinball'ın gelişmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Ascending Pinball oyunu, zevkli zamanlar geçirebileceğiniz ve arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Kolay oynanışı ve renkli grafikleriyle de ilgi çekici bir görüntüsü bulunan oyunda topu sürekli olarak yukarı taşımaya çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun ve zamana karşı gibi modlara da sahip olan oyunda dilediğinizi oynayabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan Ascending Pinball'ı sakın kaçırmayın.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda yolunuza çıkan bonusları ve yıldızları da toplamanız gerekiyor. Puanınızı yükselterek liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğlenceli kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Ascending Pinball oyunu sizleri bekliyor. Metroda, otobüste ya da arabada zevkle oynayabileceğiniz bir oyun olan Ascending Pinball'e bağımlı olabilirsiniz.

Ascending Pinball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.
  • Pinball Deluxe

    Pinball Deluxe, eski atari oyunlarından biri olan Pinball'un yeniden düzenlenerek Android platformu için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz oyunudur.