Ashampoo Slideshow Studio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,837 TOPLAM İNDİRME
51.2 MB DOSYA BOYUTU

Ashampoo Slideshow Studio ile kolayca slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz

Ashampoo Slideshow Studio kullanıcılara resimlerden video yapma ve slayt gösterisi hazırlama konusunda yardımcı olan bir slayt şovu hazırlama yazılımıdır.

Ashampoo Slideshow Studio sahip olduğunuz fotoğraflarınızı kullanarak ölümsüzleştirmek istediğiniz anları bir araya toplayan bir yazılım. Ashampoo Slideshow Studio ile fotoğraflarınızın sadece belli bir düzen içerisinde görüntülenmesini sağlamıyorsunuz; sunumunuzu çok daha hoş gösterecek efektler de ekleyebiliyorsunuz. Ashampoo Slideshow Studio ile slayt gösteriniz için farklı hazır temalardan birini seçebilmektesiniz. Dilerseniz bu temaları tercihlerinize göre yapılandırabilisiniz veya kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz.

Ashampoo Slideshow Studio ile slayt gösterilerinizin arka planına müzik ekleyebilir veya özel ses efektleri ekleyebilirsiniz. Bunun yanında kendi sesinizi kaydederek slaytınızın arkasına yerleştirebiliyorsunuz, böylece çok daha özel slaytlar oluşturabilirsiniz.

Ashampoo Slideshow Studio slaytlarda metinler ve altyazılar kullanmanızı mümkün kılıyor. Full HD çözünürlüğü de destekleyen yazılım ile yüksek kalite videolar yaratabilirsiniz. Ashampoo Slideshow Studio kullanarak videolarınızı sosyal ağlarda paylaşmak için sıkıştırabilir veya DVD ya da Blu-Ray yazıcınız aracılığıyla optik medyalara yazdırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Photo Card

    Ashampoo Photo Card özel günlerinizde arkadaşlarınıza ve dostlarınıza hoş sürprizler yapmanıza olanak tanıyan bir resim düzenleme programıdır.
  • Ashampoo Photo Commander

    Ashampoo Photo Commander ile fotoğraflar başta olmak üzere video ve ses dosyalarınızı çalıştırabilecek, düzenleyebileceksiniz.
  • Ashampoo Photo Optimizer

    Ashampoo Photo Optimizer, fotoğraflarınızın renklerini, tonlarını ve diğer ayarlarını hızlıca değiştirerek optimize etmenize olanak sağlar.
  • Ashampoo Photo Optimizer 2018

    Ashampoo Photo Optimizer 2018 indir, ücretsiz fotoğraf düzenleme programı isteyenlerin yapması gereken aramaların başında gelmektedir.
  • Photo Collage Studio

    Photo Collage Studio programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca fotoğraf kolajları yaratabilirsiniz.
  • PixBuilder Studio

    PixBuilder Studio dijital fotoğraflarınızı düzenlemeniz, işlemeniz veya yeniden boyutlandırabilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir resim düzenleme programı.
  • Pixel Art Studio

    Pixel Art Studio, Windows 10 Store üzerinden edinebileceğiniz bir çizim uygulamasıdır. Diğer uygulamalardan farklı olarak 8-bit resim oluşturmanızı sağlar.
  • Face Filter Studio

    Face Filter Studio 3 boyutlu teknolojisi ve yüksek kalite de resim düzenleme kapasitesi ile resimlerinizi daha da canlandırabilecek ve resimlerinize daha çekici bir görünüm kazandırabileceksiniz.