Asphalt Street Storm Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
477 TOPLAM İNDİRME

Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı yarış oyunu.

Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft’un Android platformuna ücretsiz çıkardığı yeni yarış oyunu. Gerek görsel gerek oynanış gerekse de içerik yönünden mobilde açık ara en iyi drag yarışı oyunu. Elbette Türkçe dil desteğiyle geliyor. 

Dünya genelinde milyonlarca oyuncunun bağımlısı olduğu yarış oyunu serisi Asphalt, devam ediyor. Asphalt Street Storm Racing Türkçe adıyla Asphalt Sokak Yarışı adıyla karşımıza çıkan popüler geliştirici Gameloft, yine harika bir işe imza atmış. Görseller tek kelimeyle “akıyor”. Yarıştığımız arabalar düşlerimizi süsleyen, son derece çekici duran modelleme harikası araçlar. Oynanış tarafında PvP modda üç oyuncuyla kapışma fırsatı sunan sanırım tek yapım.

Gerçek zamanlı PvP kapışmalarında üç oyuncuyla yarışma ve tek oyunculu mod sunan Asphalt Street Storm Racing’de New York, Paris ve Hong Kong’da sokak yarışlarına katılıyoruz. Kar fırtınası, sağanak yağmur, kavurucu sıcak demeden drag yarışlarında rakiplerimizin anahtarlarını almak için mücadele ediyoruz. Yarışları kazandıkça arabamızı daha da güçlü hale getiriyoruz. Aracımızın tüm parçalarını yenileyebildiğimiz gibi dış görünümü de zevkimize göre ayarlayabiliyoruz.

Erkan Calp

Asphalt Street Storm Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
1.35 GB DOSYA BOYUTU

Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft'un iOS platformuna ücretsiz sunduğu yeni yarış oyunu.

Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft’un iOS kullanıcılarına da ücretsiz sunduğu Türkçe yarış oyunu. Asphalt serisinin yeni oyununda 1’e 3 PvP drag yarışlarına katılıyoruz. Rakiplerimizin anahtarını alıp sokakların liderinin kim olduğunu göstermemiz gerekiyor.

Mobil platformda birçok drag yarışı oyunu mevcut ancak Gameloft imzalı Asphalt Street Strom Racing (Asphalt Sokak Yarışı) kadar üst seviye (gerçekten konsol oyunu kalitesinde, ışıklandırmaların da unutulmadığı, keskin, etkileyici görseller) grafik ve oynanış sunanı, ücretsiz indirilip oynanabileni ve de tamamen Türkçe menülere sahip olanı yok; henüz rastlamadım.

Arabalar kadar etkileyici duran, dikkat dağıtan görünüme sahip şehirlerde (New York, Paris ve Hong Kong) kötü hava koşullarına (sağanak yağmur, kar fırtınası, kavurucu hava) aldırış etmeden anahtarına drag yarışlarına katılıyoruz. Yalnız diğer drag yarışı oyunlarındaki gibi teke tek kapışmıyoruz. 1’e 3 oyunculu yarışlar düzenleniyor. Online yarışları sevmeyenler için de tek oyunculu mod koyulmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lada Street Racing

    Lada Street Racing açık dünya tabanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Tokyo Street Racing

    Tokyo Street Racing, Fast and Furious filmlerinden bir tanesinin de geçtiği Tokyo caddelerinde heyecan verici yarışlar yapabileceğiniz ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Traffic Street Racing: Muscle

    Traffic Street Racing: Muscle, şehir yollarında arabanız ile birlikte çılgınca araba sürebileceğiniz ücretsiz bir sokak yarışı oyunudur.
  • The Street King: Open World Street Racing

    25 farklı aracı yarışlarda deneyimleyeceğiz.
  • Neonmatron Robot Wars: Top Speed Street Racing

    Fantastik bir yarış dünyasına hoş geldiniz.
  • Grand Street Racing Tour

    Sokak yarışçısı olmaya çalışacağız.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.