Assassin's Creed Identity

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
647 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Assassin's Creed Identity, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi suikast oyunu.

Assassin's Creed Identity, Ubisoft tarafından geliştirilen tarihi aksiyon – macera oyunu Assassin's Creed serisinin mobil cihazlara uyarlanmış sürümü. Android platformunda da ücretli olarak indirilmeye sunulan suikastçi oyununda bir suikastçinin gözünden Rönasans’ı keşfediyoruz. Gizemlerle dolu onlarca görev bizleri bekliyor.

Bilgisayarda olduğu gibi üçüncü şahıs kamera açısından oynanan oyun Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş ki bu sayede modellemeler, ışıklandırmalar, gölgeler kısacası bir oyun gözümüze takılan tüm detaylar bir mobil oyuna göre oldukça kaliteli. Bu noktada fiyatını sonuna kadar hakettiğini düşündüğüm yapımda Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief adını taşıyan özelleştirebildiğimiz 4 farklı sınıf yani karakter yer alıyor. Karakterlerin her birinin öne çıkan yeteneği farklı olduğundan aynı bölümleri ana karakter dışındaki karakterlerle de oynamak keyif veriyor.

Firenze Santa Croce Area, Roma Colosseum dahil İtalyan Rönasans’ta gezilmedik yer bırakmadığımız oyunda hareketlerin kısıtlanmaması ise harika olmuş. Karakterimizle dilediğimizce koşup, zıplayıp hdefimizi takip için çatılara tırmanabiliyoruz. Oyunun kontrol sistemi herkesin oynayabileceği basitlikte.

Erkan Calp

Assassin's Creed Identity

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,009 TOPLAM İNDİRME
1.15 GB DOSYA BOYUTU

Assassin's Creed Identity mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Assassin's Creed Identity, bigisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Assassin's Creed serisinin mobil cihazlar için yayınlanmış en kaliteli, en geniş kapsamlı versiyonu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Assassin's Creed Identity, bizi Assassin's Creed serisinin 2. oyunu gibi İtalya'ya ve Rönesans dönemine konuk ediyor. Oyunda temel olarak The Crows adlı gizemli bir oluşumun sırrını çözmeye çalışan bir kahramanı yöneterek süikast yeteneklerimizle görevleri tamamlamaya, hedeflerimizi ortadan kaldırarak tarihin akışını değiştirmeye çalışıyoruz.

Assassin's Creed Identity'de oyuna başlarken bize kendi kahramanımızı yaratma ve kişiselleştirme imkanı veriliyor. Oyun içerisinde farklı kahraman sınıfları yer alıyor ve bu kahraman sınıfları bize farklı oyun stilleri sunuyorlar. Berserker, Thief, Shadow Blade ve Trickster gibi kahramanlarımız kendilerine has yeteneklerle donatıldıkları için oyunu farklı kahramanlarla tekrar tekrar baştan oynayabilirsiniz.

Assassin's Creed Identity'nin oynanışı bilgisayarlarımızda ve konsollarımızda oynadığımız diğer Assassin's Creed oyunlarından farklı olmaması açısından dikkat çekiyor. Mobil cihazlarımız üzerinde geniş bir açık dünyaya sahip haritalarda yine tırmanıyor, ünlü Leap of Faith atlayışını yapıyor, zorlu parkur mücadelelerine katılıyor, gizlice düşmanlarımızı avlamaya ya da açıktan savaşmaya çalışıyoruz.

Assassin's Creed Identity'nin grafik kalitesinin de mobil cihazlar için bir hayli yüksek kalitede olduğunu söyleyebiliriz. Ubisoft bu oyunda oldukça üst seviye bir içeriği mobil cihazlarla uyumlu hale getirmeyi başarmış.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Assassin’s Creed Unity

    Assassin’s Creed Unity, merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyununun resmi uygulaması.
  • Assassin's Creed Rebellion APK

    Assassin's Creed Rebellion APK, Assassin's Creed evreninin resmi mobil oyunudur. Suikastçı oyunu, strateji rpg öğelerini içerir.
  • The Tower Assassin's Creed

    Assassin's Creed oyunlarının sevilen kahramanlarının kulelere tırmanmasına yardımcı olmaya ne dersiniz?
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Norton Identity Safe

    Norton Identity Safe, parolalarınızı güvenli bir şekilde saklar, hatırlamanıza yardımcı olur.
  • Assassin Mission

    Assassin Mission, Android cihazların üzerinde oynayabileceğiniz basit ama bir o kadar da eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.