Assassin’s Creed Unity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
7,046 TOPLAM İNDİRME

Assassin’s Creed Unity, merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyununun resmi uygulaması.

Assassin's Creed serisinin yedinci oyunu Assassin's Creed Unity oyununu almayı düşünüyorsanız oyunun yapımcısı tarafından ücretsiz olarak sunulan resmi yardımcı uygulamasını kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Paris’i karış karış gösteren 3 boyutlu interaktif harita, yeni Brotherhood görevlerinin kilidini açmanıza yardımcı olan bulmacalar ve çok sayıda öğretici ve eğitici ipuçları sunan uygulamayı kullanabilmeniz için oyun konsolunuzda veya bilgisayarınızda Assassin's Creed Unity’nin yüklü olması ve oyun verilerinizin uygulamaya aktarılabilmesi için Uplay hesabınıza giriş yapmanız ve de aktif olarak internete bağlı olmanız gerekiyor.

Paris şehrinin en karanlık dönemi olarak bilinen Fransız Devrimi’nde geçen macera / aksiyon türündeki Assassin’s Creed Unity’nin resmi uygulamasında Paris şehrinde geziniyor ve kolay görevleri tamamlıyoruz. Kendi suikastçılarımızı da yönetebildiğimiz oyunda tüm giyilebilir öğelerin istatistiklerine ulaşabiliyor, farklı kombinasyonlar deneyerek yeteneklerimizi nasıl etkilediğine bakabiliyoruz.

PC, PS4 ve XBOX One platformunda 13 Kasım günü çıkış yapacak olan Assassin’s Creed serisinin 7. oyunu Assassin's Creed Unity oyunla her daim bağlantıda kalmak isteyenlere önerebileceğim bir uygulama.

Erkan Calp

Assassin’s Creed Unity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
682 TOPLAM İNDİRME

Assassin’s Creed Unity ile Paris şehrini adım adım gezebilir, suikatçileri yönetebilir, bulmaca ve görevleri tamamlayarak ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Oyun yapımcıları artık oyunlarını piyasaya sürmeden önce yardımcı uygulamalarını uygulama marketlerine alıyor. Asıl oyun ile birlikte anlam kazanan yardımcı uygulamalar tabii ki aynı zevki tattırmıyor ancak oyuna nerede olursak olalım dahil olmamıza izin veriyor. Assassin’s Creed Unity de bu amaçla hazırlanmış resmi uygulamalardan biri.

Ubisoft tarafından Assassin’s Creed hayranlarına ücretsiz olarak sunulan yardımcı uygulamada tabii ki ilk dikkati çeken Paris haritası oluyor. 3 boyutlu ve oldukça detaylı hazırlanan harita üzerinden gerçek zamanlı olarak görevleri planlayabiliyor, kendimizin ve dost / düşmanlarımızın konumunu görebiliyoruz. Haritanın yanında kendi suikastçılarımızı yönetebiliyor, Nomad Brotherhood olarak adlandırılan karakterlerden dilediğimizi göreve gönderebiliyoruz. Görevleri tamamladığımızda ise asıl oyunda özel sunulan bölümlerin kilidini açmış oluyoruz.

Yararlı ipuçları ve öğretici bölümü de içeren uygulamayı kullanabilmeniz için tabi ki öncelikle Assassin’s Creed Unity oyununun PC’nizde veya konsolunuzda yüklü olması gerekiyor. Bunun yanında oyun verilerinizin senkronize edilmesi için Uplay hesabınıza girmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Assassin’s Creed Unity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,072 TOPLAM İNDİRME
336 MB DOSYA BOYUTU

Assassin’s Creed Unity ile Paris haritasını gerçek zamanlı takip edebilir, suikastçilerinizi yönetebilir, yararlı ipuçları alabilirsiniz.

Assassin's Creed serisinin 7. oyunu Assassin's Creed Unity’yi satın alacaklara yönelik hazırlanmış yardımcı bir uygulama. Oyunun yapımcısı tarafından ücretsiz sunulan uygulamayı Assassin’s Creed serisini takip eden herkese şiddetle öneriyorum. Oyunun geçtiği Paris şehrini adım adım gösteren 3 boyutlu harita, sadece keskin gözlerin fark edebileceği kabartma bulmacalar, çok sayıda yararlı ipuçları kısacası oyunun can alıcı özellikleri bu uygulama ile mobil cihazınıza taşınıyor.

Assassin's Creed Unity oyununu satın alacakların kesinlikle yüklemesi gerektiğini düşündüğüm uygulamada oyunun geçtiği şehir olan Paris parmaklarınızın ucunda. 3 boyutlu tasarlanan ve üzerinde çalışıldığını belli eden harita üzerinden görevlerinizi planlayabiliyor, kendi ve operasyon arkadaşlarınızın ve düşmanlarınızın nerede olduklarını görebiliyorsunuz. Paris’in merkezi noktalarına yerleştirilmiş kabartma bulmacaları çözerek özel Nomad Brotherhood görevlerini açabiliyorsunuz. Nomad Brotherhood demişken kendi suikastçılarınızı yönetebiliyor ve Nomad Brotherhood’larınızı göreve yollayabiliyorsunuz. Başarılı olursanız özel görev ve ödüllerin kilidini açıyorsunuz.

Yeteneklerinizi etkileyen çok sayıda giyilebilir kostümü inceleme ve deneme fırsatı da sunan uygulamayı kullanabilmeniz için hem asıl oyunun kurulu olması gerekiyor, hem de Uplay hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekiyor. Tabii ki harita başta olmak üzere içerik sürekli güncellendiğinden internete bağlı olmanız şart.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Assassin's Creed Identity

    Assassin's Creed Identity, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi suikast oyunu.
  • Assassin's Creed Rebellion APK

    Assassin's Creed Rebellion APK, Assassin's Creed evreninin resmi mobil oyunudur. Suikastçı oyunu, strateji rpg öğelerini içerir.
  • The Tower Assassin's Creed

    Assassin's Creed oyunlarının sevilen kahramanlarının kulelere tırmanmasına yardımcı olmaya ne dersiniz?
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Assassin Mission

    Assassin Mission, Android cihazların üzerinde oynayabileceğiniz basit ama bir o kadar da eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Warrior Assassin 3D

    Ninja Warrior Assassin 3D, aksiyon odaklı oyunlardan hoşlanan oyunseverlere hitap ediyor.