Assault Commando 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME

Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Assault Commando 2 eğer yoğun aksiyon dolu çatışmalar yapmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz top down shooter - kuşbakışı savaş oyunu türünde bir oyun olan Assault Commando 2'de Rambo filmlerini andıran bir macera bizi bekliyor. Oyunda eline silah alarak bütün düşmanlarına meydan okuyan tek kişilik bir orduyu yönetiyoruz ve görevlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Jack Gunfire adlı kahramanımız oyunun kötü karakteri olan çılgın bilim adamını durdurmak için dünyanın farklı noktalarına yolculuk ediyor ve biz de ona eşlik ediyoruz.

Assault Commando 2'de kahramanımızı kuşbakışı kamera açısıyla yöneterek gördüğümüz her şeye ateş edebiliyoruz. Kahramanımız farklı silahlar kullanabiliyor, ayrıca çevremizdeki varilleri patlatabiliyor ve binaları yerle bir edebiliyor.

Çift analog çubukla oynayabileceğiniz Assault Commando 2'nin kontrolleri genel olarka bir problem yaratmıyor ve oyun grafikleri tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

Assault Commando 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
84.5 MB DOSYA BOYUTU

Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Assault Commando 2 bize Rambo filmlerini aratmayan bir aksiyon sunan bir kuşbakışı savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz top down shooter türünde bir aksiyon oyunu olan Assault Commando 2'de Jack Gunfire adlı kahramanımızla uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Kahramanımız dünya barışını sağlamak amacıyla dünyanın farklı noktalarını ziyaret ediyor ve suçluların peşine düşüyor, biz de onunla birlikte aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Assault Commando 2 size dört bir yandan saldıran düşmanlarla savaştığınız bir oyun. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oyunda kahramanımız makineli tüfek, pompalı tüfek ve roketatar gibi silahları kullanarak düşmanlarını ortadan kaldırabiliyor, varilleri patlatabiliyor ve binaları yok edebiliyor. Bölümleri tamamlamak için bölüm sonu canavarlarıyla savaşaıyoruz. Ayrıca kahramanımızı geliştirmemize de izin veriliyor.

Assault Commando 2 kolay kontrollere sahip. Oyunun grafikleri ise tatmin edici bir kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • Drone 2 Air Assault

    Drone 2 Air Assault, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • Commando

    Commando, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir çatışma oyunu.
  • Commando Call of Duty

    Commando Call of Duty bol aksiyon sunan bir savaş oyunudur.
  • Commando - Final Battle

    Commando - Final Battle aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Commando War Mission: GunShip

    Commando War Mission: GunShip, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir FPS aksiyon oyunu.
  • Commando Adventure Shooting

    Commando Adventure Shooting ortalama kalite sunan bir shooter oyunudur.