Astra

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Astra, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanan bir Arcade oyunudur.

Astra, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon-arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yunan mitolojisinden esinlenen Astra oyununu oynarken çok zevk alacaksınız.

Yunan mitolojisini örnek olarak geliştirilen oyunda gezegenler arasında zıplayarak puanlar topluyoruz. Evrenin sırlarını keşfedeceğimiz bu oyunda gezegenler arasında zıplayarak puanları toplamalı ve aynı zamanda düşmanlardan kaçmalıyız. Tamamen farklı bir kurgusu bulunan Astra oyununda aksiyonun da tadına varacaksınız. Basit bir dokunun ile kontrol edilen oyunu oynamakta çok basit. Küçük bulmacaları çözün ve evrenin sırlarını keşfedin. Eşsiz bir sanat oyunu olan Astra'yı oynarken tarih bilginizi de geliştireceksiniz. Yüksek grafik kalitesi, eşsiz müzikler ve farklı oyun kurgusu ile bu oyunu oynamamak için herhangi bir nedeniniz yok.

Astra oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

Astra

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Astra, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanan bir aksiyon oyunudur.

Astra, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunudur. Yunan mitolojisinden esinlenen Astra oyununda Güneş tanrısına yardımcı oluyorsunuz.

Yunan mitolojisinden esinlenen Astra oyununda Güneş tanrısı Hemera'nın karanlık ile mücadelesine yardımcı oluyorsunuz. Hemera'nın gezegenler arasında verdiği mücadeleye ortak oluyor ve bulmacaları çözerek çeşitli sırları ve gizemleri ortaya çıkarmasına tanık oluyorsunuz. Evrenin sırlarını ortaya çıkaracağınız bu oyunda birbirinden zorlu 30 level bulunuyor. Gezegenler arasında zıplayarak ilerliyor ve aynı zamanda eğlenceli bir aksiyon yaşıyoruz. En iyi oyunlar arasına yerleşen bu oyunu oynarken çok zevk alacaksınız. Eşsiz bir oyun olarak karşımıza çıkan Astra oyununda farklı zorluklarda 30 bölüm yer alıyor. Zorlu levelleri geçerken çok eğleneceksiniz. 

Astra oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza 2.69 TL ödeyerek indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu