ASUS Hesap Makinesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,232 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Basit ve gelişmiş hesaplamalarınızı Android cihazlarınızdan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Android cihazlarınızda gelişmiş bir hesap makinesine ihtiyaç duyuyorsanız, ASUS Hesap Makinesi uygulamasıyla tüm hesaplamalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Sade, hızlı ve kolay hesaplar yapabilmenizi sağlayan sezgisel bir arayüze sahip olan uygulamada tüm hesaplama gereksinimlerinizi karşılayan tüm özelliklere anında ulaşabilirsiniz. Temel Matematik işlemlerinin yanı sıra, bilimsel hesaplamalar da yapabileceğiniz uygulamada görünümler arasında geçiş yapmak için ekranı sağa ya da sola çekebilirsiniz. Sin, cos, tan, DEG, veya RAD cinsinden trigonometri fonksiyonları, logaritma işlemlerini de kolayca yapabilirsiniz. Geçmiş özelliği sayesinde önceki hesaplamalarınızı görebilir, ekrana daha fazla rakam sığdırmak için de yazı tipini otomatik olarak ayarlayabilir, işlem önceliğini parantezler sayesinde kolayca ayarlayabilirsiniz.

Üç farklı renk temasına sahip olan uygulamada karanlık ya da aydınlık modlarından hoşunuza gideni uygulama ayarlarından değiştirebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hesap Makinesi+

    Hesap Makinesi+, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • HiEdu Bilimsel Hesap Makinesi

    HiEdu Bilimsel Hesap Makinesi uygulaması ile zorlu hesapların üstesinden gelebilirsiniz.
  • Sesli Hesap Makinesi

    Android için sesli hesap makinesi uygulaması sayesinde profesyonel bir hesap makinesi ile yapabileceğiniz tüm işlemleri, sesli komutlar vererek yapabilirsiniz.
  • Multi Calculator

    Multi Calculator uygulaması gelişmiş hesap makinesi özelliğinin yanında Matematik sorularınızın çözümlerini de sizlere sunuyor.
  • Calc+

    Android'in standart hesap makinesinden sıkıldıysanız, güçlü ve özelleştirilebilir bir hesap makinesi olan Calc+ uygulamasını denemelisiniz.
  • Google Calculator

    Google Calculator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır
  • Calcoid

    Calcoid, hem işlevsel hem de muhteşem bir görünüme sahip olan yararlı ve ücretsiz bir Android hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Super Calculator

    Super Calculator, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu ve kullanımı kolay bir hesap makinesi uygulamasıdır.