Atlas Dergisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME

Atlas Dergisi, popüler derginin Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış olan resmi uygulaması.

Atlas Dergisi, ülkemizde en çok okunan keşif ve coğrafya dergilerinden bir tanesi olan Atlas'ın Android platformu için geliştirilen uygulaması. Dergi ile aynı adı taşıyan uygulama üzerinden dergiyi takip edebilmek mümkün. Atlas dergisine abone olmak istiyorsanız yada daha önceden aboneyseniz, derginin mobil cihazlar ve özellikle tabletler için hazırlanan interaktif uygulaması ile takip etmenizi tavisye ederim. Üstelik uygulama ile takip eden kullanıcılar için sunulan ve dergide bulunmayan fotoğraf galerileri, videolar ve bazı internatif uygulamalar bulunuyor.

Bir , altı yada oniki aylık olarak sunulan abonelik seçeneklerinden ne kadar uzun olanı seçerseniz fiyat o kadar düşüyor ve çok daha uygun bir ücret karşılığında uzun süre okuyabiliyorsunuz.

Dergi aboneliğinizi aldıktan sonra dergiyi ister indirerek isterseniz direk olarak uygulama üzerinden okuyabiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi ise uygulama üzerinde okuduğunuz makale, haber ve diğer içerikleri sosyal medya üzerinden paylaşabilme imkanınızın olması. Böylece ilgi duyacağını düşündüğünüz arkadaşlarınız ile güzel içerikleri paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı tüm Android telefon ve tablet sahipleri ücretsiz olarak indirebiliyor fakat dediğim gibi dergiyi takip edebilmeniz için abonelik satın almanız gerekli. Ayrıca abonelik satın aldıktan sonra bitiş süresine 24 saat kala aynı abonelik süresi ile yenileniyor. Yinelenmesini istemiyorsanız bitiş süresinden önce ayarlara girerek otomatik yenilemeyi iptal etmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Atlas Dergisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Atlas Dergisi, alanında deneyimli kişiler tarafından hazırlanan coğrafya dergisinin resmi iOS uygulaması.

Atlas Dergisi, dergisiyle aynı adı taşıyan resmi iOS uygulaması. Ülkemizde yıllardır varolan ve aynı zamanda en popüler keşif ve coğrafya dergisi olan Atlas, kendi alanında uzman kişiler tarafından hazırlanıyor. Dergiye iPhone ve iPad'leri üzerinden ulaşmak isteyen kullanıcılar, dergi aboneliklerini uygulama üzerinden devam ettirebiliyor yada daha önce üye olmayan kullanıcılar uygun fiyatlar ile yeni üyelikler alabiliyor.

Telefon ve tabletler için özel olarak tasarlanan içeriklerin sunulduğu mobil dergide, Atlas dergisinde yeralan tüm içeriklere ulaşmak mümkün. Dergideki içeriklere ek olarak ise fotoğraf galerileri, interaktif uygulamalar ve videolar da yer alıyor. Ayrıca tüm bu içerik ve haberleri sosyal medya platformları üzerinden paylaşım imkanı bulunuyor.

Uygulamayı kullanarak dergiyi her ay indirebileceğiniz gibi abone olarak okuyabiliyorsunuz. Uygulama üzerinden yapmış olduğunuz abonelikler bitiş süresinden 24 saat öncesinde tekrar yenilenir. Eğer yenilenmesini istemiyorsanız ayarlar menüsünden iptal etmeniz gerekiyor. Atlas dergisine abone olduktan sonra iptal etme şansınız bulunuyor fakat abonelik aldığınız ayların ücreti kesilmeye devam eder. Bu nedenle abonelik almadan önce dikkatli düşünerek karar vermenizi tavsiye ediyorum.

1, 6 ve 12 aylık abonelik seçenekleri sunan Atlas Dergisi, ne kadar uzun süre abonelik alırsanız o kadar çok tasarruf yapmanızı sağlıyor. Düzenli olarak takip etmek istiyorsanız yıllık abonelik alarak çok daha az para ödeme imkanınız bulunuyor.

Keşif ve coğrafya alanlarına ilgi duyuyorsanız, bu alanda okuyabileceğiniz en güzel yazı, makale ve haberleri okumanızı sağlayan Atlas Dergisi'nin iOS uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • ELLE Türkiye

    ELLE Türkiye, Android cihazlarınızda okuyabileceğiniz en kaliteli moda ve kadın dergisi.
  • Flipboard

    Beğendiğiniz web sitelerini, sosyal paylaşım ağlarını magazin dergisi tadında okuyabilmek ve takip edebilmeniz hiç bu kadar kolay olmamıştı.
  • Galatasaray Dergisi

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Galatasaray Dergisi uygulamasıdır.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.