Atom Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Atom Run yaratıcı bölüm tasarımlarına sahip bir platform oyunudur

Atom Run dünya üzerinde kaybolan yaşamı yeniden oluşturmaya çalışan bir robotu yönettiğimiz eğlenceli bir platform oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Atom Run'da gelecekte geçen ilginç bir hikaye konu alınıyor. 2264 yılında beklenmeyen bir hastalık ortaya çıkmış ve kısa sürede yayılarak bütün dünya üzerinde etkili olmuştur. Bu hastalık yeryüzündeki tüm yaşamın sona ermesine neden olmuştur ve robotlar dünyayın yeni ev sahipleri olmuştur. Fakat robotların geleceği de tehlike altındadır; çünkü radyasyon onların kontrolden çıkmasına neden olmaktadır. Elgo adlı bir robot ise ilginç bir şekilde radyasyondan etkilenmemektedir. Elgo'nun kafasındaki tek şey yaşamın anahtarları olan atomları ve molekülleri toplayarak birleştirmek ve dünya üzerinde yaşamın yeniden filizlenmesini sağlamaktır.Biz Elgo'ya bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz ve eğlenceli bir maceraya adım atıyoruz.

Atom Run klasik platform oyunlarının yapılarını dinamik bölüm tasarımlarıyla birleştiriyor. Oyunda boşluklar üzerinden atlarken ve engellerden kaçarken etrafımızdaki hareket eden öğelere uyum sağlamamız, değişen şartlarda ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor. Fakat bu işi yaparken zamana karşı yarışmaktayız ve bu nedenle acele etmemiz gerekiyor.

Kendine has müziklerle ve kaliteli grafiklerle donatılmış Atom Run kolay kontrolleri sayesinde rahatça oynanabilen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Atom Run

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
78.6 MB DOSYA BOYUTU

Atom Run bize dinamik bir oyun yapısı sunan başarılı bir platform oyunudur

Atom Run klasik platform oyunlarını gelişmiş grafikler ve dinamik bir oyun yapısıyla birleştiren eğlenceli bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Atom Run'da gelecekte geçen bir kıyamet senaryosu konu alınıyor. 2264 yılında ortaya çıkan beklenmedik bir hastalık dünya üzerinde yaşayan bütün canlıların yok olmasına sebep olmuştur. Fakat bu hastalık robotları etkilememiş, dünyanın yeni sahipleri robotlar olmuştur.

Robotlar dünyanın yeni sahipleri haline gelseler de onların da bir zayıf noktaları vardır. Radyasyona maruz kalan robotlar kontrolden çıkarak saldırganlaşmaktadırlar. Fakat sadece bir robot radyasyondan etkilenmemektedir. Oyunda Elgo adlı bu radyasyondan etkilenmeyen robotu kontrol ediyoruz ve yeni bir yaşam oluşturmak için gerekli olan atom ve molekülleri toplamaya çıkıyoruz. Bu işi hızlı bir şekilde yapmamız gerekmektedir; çünkü zamanımız gittikçe azalmaktadır.

Atom Run kolay kontrolleriyle size zorluk yaşatmayan ve rahatça oynanabilen bir oyun. Oyundaki ortamlar dinamik bir şekilde tasarlanmış ve kahramanımızı kontrol ederken etrafımızdaki öğelerle etkileşime girmemiz gerekiyor. Kendine has müzikleri ve retina ekran uyumuyla kalitesini pekiştiren Atom Run denemekten zevk alacağınız bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Shark Shark Run

    Shark Shark Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur