Attack of the Wall Street Titan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.

Attack of the Wall Street Titan, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir aksiyon oyunudur. Retro tarzda bir aksiyon oyunu olduğunu belirtmekte fayda var.

Oyunu basit olarak anlatmak gerekirse birinci kişinin gözünden oynana bir yakıp yıkma oyunu olarak tanımlayabiliriz. Diğer oyunların aksine burada iyi karakter yerine kötü ve ortalığı kasıp kavuran karakterle oynuyoruz. Bu da oyuna ilginç bir hava katıyor.

Oyunun konusuna göre Wall Street zenginleri kendilerini hippiler ve protestoculardan korumak amaçlı bir titan geliştiriyorlar. Fakat daha sonra aktivist hackerlar bu titanı kendileri yönetecek şekilde aktive ediyorlar ve olaylar gelişiyor.

Siz de oyunda bu titanı canlandırıyorsunuz ve amacınız da karşınıza çıkan her şeyi, özellikle de bankacıların, otorite sahiplerinin ve polislerin mekanlarını, tankları, ağır silahlı araçları yakıp yıkmak.

Bu şekilde karşıt görüşlü kişilere saldırdıkça puan kazanıyorsunuz fakat dikkatli olmanız gerekiyor, zira iyi insanlara vurursanız para kaybediyorsunuz. Oyunda 3 farklı bölüm var ve hepsi birbirinden zorlayıcı.

Çeşitli güçlendiriciler, sağlık paketleri ve diğer çeşitli elementler de oyunda sizleri bekliyor. Eğer siz de bu tarz arcade olarak tanımlayabileceğimiz oyunları seviyorsanız, kesinlikle Attack of the Wall Street Titan'ı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Attack of the Wall Street Titan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
69.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Arcade adı verilen, eskiden atarilerimizde oynadığımız oyunların tarzını sevenlerin beğenceği bir oyun olan Attack of the Wall Street Titan uzun ve yorucu ismine rağmen çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyun.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda enteresan bir şekilde iyi karakteri değil de kötü karakteri canlandırıyorsunuz. Amacınız ise ortalığı kasıp kavurarak yıkıp geçmek.

Oyunun konusuna göre Wall Street zenginleri tarafından kendilerini  hippiler ve protestoculardan korumak amaçlı geliştirilen devasa bir titanı canlandırıyorsunuz. Fakat aktivist hackerlar titanın yönetimini ele geçiriyorlar ve böylece Wall Street'e saldırmaya başlıyorsunuz.

Amacınız ise karşınıza çıkan her şeyi yıkıp geçmek. Özellikle bankacıların, otorite sahiplerinin ve polislerin mekanlarını, tankları, ağır silahlı araçları yakıp yıkarsanız daha çok puan kazanıyorsunuz. Fakat bu esnada dikkatli olmalı ve size zararı dokunmamış kişilere vurmamalısınız. Yoksa para kaybediyorsunuz. Yine benzer oyunlardaki gibi burada da çeşitli güçlendiriciler, sağlık paketleri ve diğer elementler de sizleri bekliyor.

Eğer siz de bu tarz ilginç ve retro görünümlü oyunları seviyorsanız,  Attack of the Wall Street'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Killer of Evil Attack

    Killer of Evil Attack, Android telefonda oynayabileceğiniz hayatta kalma temalı korku gerilim oyunu.
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Titan Brawl

    Titan Brawl, dünyadaki binlerce online oyuncuyla birlikte muhteşem savaşlar yapabileceğiniz çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.