atv a+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
689 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

atv a+, ATV kanalının sanal gerçeklik uygulaması.

atv a+, ATV kanalının sanal gerçeklik uygulaması olarak Android platformunda ücretsiz olarak yerini almış durumda. Kanalda yayınlanan dizi, program ve maçları takip ediyorsanız kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Uygulamanın canlı alıcı noktası 26 Mayıs’ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini 360 derece canlı olarak izleme fırsatı sunacak olması. Sahanın belli noktalarına yerleştirilen kameralar sayesinde yedek kulübe dahil sahanın her yerini görebileceğiniz; o çoşkuyu içimizde hissedebileceğiniz. Sanki sahadaymışçısına çoşturmak için her şeyin düşünüldüğü belirtilen uygulama sanal gerçeklik gözlüğüyle bu deneyimi yaşatacak. Bu noktada “Sanal gerçeklik gözlüğünü nereden alacağım?” sorusunun yanıtı maçın oynanacağı gün Sabah Gazetesiyle ücretsiz olarak verilecek.

Türkiye’de ilk kez sanal gerçeklik gözlüğüyle maç izleme keyfi yaşatacak olan atv a+’da kanalda yayınlanan programlarla ilgili sorular da soruluyor. Dizi izleyen biriyseniz artık sevdiğiniz oyuncunun sahnedeki performansını değerlendirebilecek, maçları kaçırmayan biri olarak maçın hakemini değerlendirebilecek, oyunucu değişikliğini kararını doğru veya yanlış bulduğunuzu belirtebileceksiniz. Kısacası programlarla etkileşime girebileceksiniz.

Erkan Calp

atv a+

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

atv a+, ATV kanalının sanal gerçeklik uygulaması.

atv a+, ATV kanalının sanal gerçeklik uygulaması. Henüz kullanıma açık olmayan uygulamayla 360 derece canlı maç izleyebilmenin yanı sıra sevdiğimiz dizi ve programlarla etkileşime geçebileceğiz.

iPhone ve iPad ile uyumlu olan uygulamayı ATV kanalının yayınlarını takip eden herkese öneririm. Özellikle hiçbir maçı kaçırmıyorsanız, saha çoşkusunu hissetmek adına kesinlikle indirmelisiniz. Uygulamanın can alıcı noktası 360 derece canlı maç izleme keyfini şu anda yaşamak mümkün değil; 26 Mayıs günü Fenerbahçe – Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde kullanıma açılacak uygulamayla sanal gerçeklik gözlüğümüzü (sanal gerçeklik gözlüğünüz yoksa maç günü Sabah gazetesi ücretsiz verecek) takıp saha, tribün, yedek kulübeyi canlı olarak izleyip o atmosferi maça gitmeden de tadabileceğiniz.

Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan 360 derece canlı maç izleme keyfi yaşatacak uygulama izlediğimiz programlarla etkileşime geçmemizi de sağlayacak. Programlar yayınladığı vakit anket yönetilecek. Puan verebileceksiniz. Örneğin; çok sevdiğiniz dizinin oyuncusunun sahnede gösterdiği performansı nasıl bulduğunuzu belirtebileceksiniz veya hakemi değerlendirebileceksiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ATV

    ATV'de yayınlanan dizilerin fragmanlarını ve programlardan kesitleri izleyebileceğiniz, canlı yayını takip edebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Atv İzle

    Atv İzle, android cihazlarınız üzerinden televizyon keyfi yaşatan güzel bir uygulama.
  • ATV Quad Traffic Racing

    ATV Quad Traffic Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz yarış oyunudur
  • Burhan Altıntop Free

    Burhan Altıntop Free, bir zamanlar ATV'de yayınlanan eğlenceli ve popüler dizi Avrupa Yakası'nda oynayan Burhan Altıntop'un en komik repliklerini içeren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Flick Champions VS: Quad Bikes

    Kaskınızı takın, ATV'nize atlayın ve lastikleri yakın.
  • A Soft Murmur

    A Soft Murmur uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda konsantrasyonunuzu kolayca arttırabilir, arkaplan sesleri dinleyebilirsiniz.
  • Make Me A Pirate

    Make Me A Pirate korsan temalı fotomontajlar hazırlayabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Draw a Stickman: Sketchbook

    Draw a Stickman: Sketchbook kendi resimlerinizi çizmenize imkan veren bir mobil uygulamadır