Audio Record Wizard

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,006 TOPLAM İNDİRME
3.78 MB DOSYA BOYUTU

Audio Record Wizard ile herhangi bir ses kaynağından ses kaydedebilirsiniz

Audio Record Wizard MP3 desteği ile profesyonel kayıt özelliklerini buluşturan bir ses kayıt programıdır. Program ses kayıt işlemi için ses kartınızı taban almaktadır, bu nedenle herhangi bir kaynaktan ses kaydı alabilmek mümkündür.

Mikrofonla ses kaydı alabilmenin yanında herhangi bir program üzerinden ses kaydı alabilmek mümkündür. Winamp ses kaydı alma, Windows Media Player ses kaydı alma bu tip işlemlerden birkaçıdır.

Programın en kullanışlı özelliklerinden biri MP3 kaydetme özelliğidir. Bu özellik sayesinde ses kayıtlarınızı direkt olarak MP3 formatında yapabilirsiniz ve disk alanından tasarruf edersiniz. Bu işlem sırasında herhangi bir geçici dosya da oluşturulmaz.

Ses kalite ayarı yapabilmenize imkan veren program 32 bitten 320 bite kadar kaltie seçeneklerine sahiptir. Böylece ihtiyacınıza yönelik kalitede ses kaydı alabilirsiniz. Ses dosyasının boyutunun düşük olmasını isterseniz kaliteyi düşürebilir, yüksek kalite kayıtlar için kaliteyi arttırabilirsiniz.

Durmadan ses kaydı alma programı kullanışlı bir ses kaydedici yapmaktadır. Bu özellik sayesinde disk alanınız elverdiği boyutta ses kaydı alabilirsiniz. Ayrıca dosya boyutu sınırlama özelliği sayesinde kaydedeceğiniz dosyanın maksimum kaplayacağı disk alanını belirleyebilirsiniz.

Program herhangi bir çevrimiçi video serivisi üzerinden de ses kaydı alabilmektedir. Fizy ses kaydı ve YouTube ses kaydı bu özellik sayesinde gerçekleştirebileceğiniz işlemlerdir.

Görev zamanlama özelliği programın bir diğer kullanışlı yönüdür.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost Any Audio Record

    Soft4Boost Any Audio Record, bilgisayarınız üzerinde herhangi bir kaynaktan ses kaydı alabileceğiniz ücretsiz bir ses kayıt programıdır.
  • Polyphonic Wizard

    Polifonik melodi hazırlamaya ne dersiniz?
  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz
  • iGetting Audio

    iGetting Audio ile internet üzerindeki herhangi bir yayını veya mikrofonunuzdaki sesleri kaydedebilirsiniz
  • Kastor - Free Audio Extractor

    Kastor - Free Audio Extractor ile videolarınızdaki sesleri ayrı bir dosya olarak kaydedebilirsiniz
  • Alternate Quick Audio

    Alternate Quick Audio ile ses kayıtları yapabilir ve farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Sound Forge Audio Studio

    Sound Forge Audio Studio, Sony'nin bilgisayar kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özelliklere sahip bir ses kayıt ve düzenleme programı.
  • Ainishare Free Audio Recorder

    Ainishare Ücretsiz Ses Kayıt Programı, kullanımı kolay bir ses kayıt yazılımıdır.