Ava Airborne

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu

Ava Airborne, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Heyecan verici bir atmosfere sahip olan oyunda tehlikeli engelleri aşarak bölümleri tamamlamaya ve puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz. Trambolinler üzerinde zıplayabileceğiniz ve halkalar içerisinden geçebileceğiniz oyunda renkli ve hoş bir atmosfer yer alıyor. Yere değmeden ilerlemeniz gereken oyunda en uzun mesafeyi katetmeniz gerekiyor. 15 farklı ve zorlu seviyeye de sahip olan oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Ava Airborne mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Göklerin hakimi olmak için mücadele etmeniz gereken oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Sevimli grafikleriyle dikkatmizi çeken Ava Airborne, sizleri bekliyor.

Ava Airborne oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ava Airborne

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
187 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil macera oyunu

Ava Airborne, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle karşımıza çıkan oyunda zorlu seviyeleri tamamlamalı ve bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Hoş grafikleri ve sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda sürekli havada kalmak için mücadele ediyorsunuz. Farklı bir atmosferde geçen oyunda zorlu seviyeleri de tamamlayarak daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda farklı engellerin üstesinden gelmelisiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Uygun zamanlarda ekrana dokunarak ilerleyebileceğiniz oyunda trambolinler üzerinde zıplayabiliyor ve halkaların arasından geçebiliyorsunuz.Sevimli grafikleriyle dikkatmizi çeken Ava Airborne, sizleri bekliyor.

Ava Airborne oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Gunspell 2

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Tap! Captain Star

    Harika deneyim sunan bir mobil macera oyunu
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Blocky Raider

    Blocky Raider, tapınakta tuzakları aşarak ilerlediğiniz macera oyunu.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Inky Blocks

    Inky Blocks, oynarken keyiften kendinizden geçme ihtimalinizin olduğu çok eğlenceli ve gelişmiş bir Android oyunu.