Ava Memur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

Ava Memur uygulaması avlak alanlardaki izinli avcıları ve personelleri görüntüleyebilmenizi sağlıyor.

Ava Memur uygulamasıyla avlak alanlarındaki avcıların listesini ve personelleri Android cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından geliştirilen Ava Memur uygulaması, izin verilen av mevsimlerinde izin alarak avlanan avcıları kontrol edebilmenizi sağlıyor. Av koruma faaliyetine katılan personellerin kullanabileceği uygulamada, ilgili memurun hangi avlakta olduğunu çevrimiçi ve çevrimdışı olarak görebilmesi de mümkün.

İzin alarak avlanan avcının TC kimlik numarası ve QR kod ile kontrol edilebileceği uygulamada, ilgili avlağın haritasını da indirerek internet bağlantısı olmadan kullanabilirsiniz. Avcılık için uygun olmayan dönemlerde avlanan avcıları veya avlak alanlardaki avcıların izinli olup olmadığını görebileceğiniz Ava Memur uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ava Avcı

    Avlanmak için ihtiyacınız olan tüm dokümanlara ve duyurulara Ava Avcı uygulaması üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Ava Airborne

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • KPSS 2014 Güncel Bilgiler Full

    KPSS 2014 Güncel Bilgiler Full, memur olabilmek için azimle çalışan Android kullanıcılarına yardım edebilmek için özenle hazırlanmış ücretsiz bir uygulamadır.
  • Köpek Balığı Oyunu APK

    Köpek Balığı Oyunu APK Android oyununda çeşitli köpek balıkları ile ava çıkıyorsunuz. Sualtı macerasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!