Avengers Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,279 TOPLAM İNDİRME
29.4 MB DOSYA BOYUTU

Avengers Alliance, onlarca Marvel karakterinin yer aldığı aksiyon türünde bir oyundur.

Avengers Alliance, Marvel tarafından yaratılmış birçok karakterin yer aldığı rol yapma ile aksiyon türünü birleştiren başarılı bir oyundur. Örümcek Adam, X-Men, Hulk, Fantastik Dörtlü, Wolverine ve daha onlarca süper kahramanla birleşip kötülere karşı geldiğiniz oyunu Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Marvel tarafından geliştirilen ve süper kahraman severlerin beğenerek oynadığı popüler aksiyon oyunu Avengers Alliance oyunda birbirinden zorlu görevler sizleri bekliyor. Göreve bir S.H.I.E.L.D ajanı olarak başlayacak ve Dr.Doom, Loki başta olmak üzere dünyanın en kuvvetli kötü adamları ile karşılacaksınız. Tek amacınız var o da dünyayı kurtarmak.

Yüksek kalitede grafik ve özel efektlerle süslenen oyunda iki farklı oyun modu bulunuyor. Oyuncuya Karşı Oyuncu (PVP) ve Özel Operasyonlar (Specs Ops) modundan dilediğiniz seçebilir ve Marvel karakterleri ile maceradan maceraya atılabilirsiniz. 60’dan fazla bölüm ve yüzlerce görev tamamlanmak üzere sizi bekliyor. Ajanlarınızı özelleştirmeniz de mümkün.

Çizgi romanlarda gördüğümüz Marvel karakterleri ile savaşma fırsatı sunan Avengers Alliance, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz harika bir rol yapma ve aksiyon oyunu.

Erkan Calp

Avengers Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,320 TOPLAM İNDİRME

Avengers Alliance, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Marvel karakterleri üzerine kurulu bir aksiyon oyunudur.

Marvel tarafından geliştirilen bir Android oyunu olan Avengers Alliance ile Marvel evreninde yer alan tüm kahramanların bir arada yer aldığı aksiyon dolu bir maceraya hazır mısınız?

Aksiyon, rol yapma ve kart oyunu türlerini bir arada mükemmel bir şekilde harmanlayan oyun, oyunseverleri Marvel evreninde geçen mükemmel bir maceraya davet ediyor.

Spider-Man, X-Men, Loki, Dr. Doom ve çok daha fazlasının yer aldığı bu oyunda, favori kahramanlarınızı bir araya toplayarak kendi takımınızı kurmalı ve yolunuzu çıkan düşmanlarınızı bir bir yok ederek zirveye doğru tırmanmalısınız.

Birbirinden zorlu görevlerin, farklı oyun içi eşyaların, gelişmiş özelleştirme seçeneklerinin, Marvel kahramanlarının ve çok daha fazlasının sizleri beklediği Avengers Alliance'da yerinizi alın ve bu maceraya siz de adınızı yazdırın.

Avengers Alliance Özellikleri:

  • Etkileyici grafik ve ses efektleri
  • 20'den fazla Marvel kahramanı
  • 450'den fazla destansı savaş seçeneği
  • 60'tan fazla bölüm ve yüzlerce görev
  • 400'den fazla oyun içi eşya
  • Karakter özelleştirme seçenekleri
Can Çevrim

Avengers Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

Avengers Alliance, iOS cihazlarınız üzerinde Marvel karakterlerini yönetebileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Avengers Alliance, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde Marvel kahramanlarıyla buluşabilecekleri ve maceradan maceraya koşacakları bir rol yapma ve aksiyon oyunudur.

Spider-Man'dan tutun da X-Men'e kadar tüm favori Marvel karakterlerinizin yer aldığı bu oyunda kendi takımınızı oluşturarak düşmanlarınıza meydan okuyacaksınız.

Farklı bölümlerin ve birçok görevin yer aldığı oyunda heyecan hiç kesilmeden devam edecek ve sürekli olarak sizleri de içine çekmeyi başaracak.

 

Kart, rol yapma ve aksiyon oyunlarını bir araya getiren Marvel Avengers Alliance ile tüm zamanların en iyi S.H.I.E.L.D. ajanı olma şansını yakalayabilirsiniz.

Çeşitli oyun içi eşyaların, özelleştirme seçeneklerinin ve çok daha fazlasının yer aldığı Marvel Evrenine konuk olacağınız bir iOS oyunu olan Avengers Alliance'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Avengers Alliance Özellikleri:

  • Etkileyici grafik ve ses efektleri
  • 20'den fazla Marvel kahramanı
  • 450'den fazla destansı savaş seçeneği
  • 60'tan fazla bölüm ve yüzlerce görev
  • 400'den fazla oyun içi eşya
  • Karakter özelleştirme seçenekleri
Can Çevrim

Avengers Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Avengers Alliance oyununda Marvel karakterleri ile birleşip dünyayı kurtarmalısınız.

Marvel Entertainment’ın başarılı aksiyon oyunu Avengers Alliance’ın Windows Phone platformu için özel olarak hazırlanmış sürümüdür. Bir S.H.I.E.L.D ajanının rolünü üstlendiğiniz oyunda Marvel süper kahramanları ile güçlerinizi birleştirecek kötülere karşı mücadele edeceksiniz. Dünyanın kaderi sizin elinizde.

Aralarında Örümcek Adam, X-Men, Thor, Demir Adam, Kaptan Amerika, Fantastik Dörtlü ve Hulk’ın da bulunduğu 20’den fazla süper kahramanlarla oynama şansı bulduğunuz oyuna S.H.I.E.L.D ajanı olarak başlıyorsunuz ve dünyayı ele geçirmeye çalışan Dr.Doom, Loki ve dünyanın en güçlü kötülerine karşı savaşıyorsunuz. Kötülerin eline geçmek üzere olan dünyayı sadece siz kurtarabilirsiniz.

Yüzlerce görev içeren 60 bölüm ve 450’den fazla arena ile süslenen oyun etkileyici grafik ve oynanışa sahip. Kötü kahramanlarla birebir savaşabilir veya özel operasyonlara katılabilirsiniz. Ajanınızı özelleştirebilir, kahramanların istatiklerini görüntüleyebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz için en az 1GB RAM’e sahip Windows Phone 8 yüklü cihaza sahip olmanız ve internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor.

Avengers Alliance Özellikleri:

  • Etkileyici grafikler ve özel efektler
  • 20’den fazla Marvel karakteri
  • 450’den fazla arena
  • Yüzlerce görev içeren 60’dan fazla bölüm
  • Özelleştirilebilir ajanlar ve kahraman istatistikleri
  • Oyuncuya Karşı Oyuncu (PVP) Modu
  • Özel Operasyonlar (Spec Ops) Modu

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz süper kahraman oyunu.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Dead Alliance

    Dead Alliance güzel grafiklere sahip bir online zombi oyunudur
  • Avengers Initiative

    Avengers Initiative, Hulk ve Kaptan Amerika'nın kötülere karşı mücadelesini konu alan bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Marvel's Avengers

    Marvel's Avengers PC Steam'de! Yeni Yenilmezler oyununda kahramanlar ordunuzu toplayıp dünyayı koruyorsunuz.
  • Jagged Alliance Online

    Jagged Alliance Online ücretsiz bir çok oyunculu strateji oyunudur
  • Jagged Alliance 3

    Jagged Alliance 3, çeşitli paralı asker grupları yönetebildiğimiz, bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
  • The Avengers Windows 7 Theme

    Windows 7 için hazırlanan The Avengers temasıyla filmin süper kahramanları Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow ve Captain America masaüstünüze taşınıyor.