Axe in Face 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Axe in Face 2, tek başınıza Viking ordusuyla savaştığınız aksiyon dozu yüksek bir Android oyunu.

Axe in Face 2, Kızıl Sakal olarak tüm Vikinglere karşı koymaya çalıştığımız aksiyonun hiç dinmediği sürükleyici bir Android oyunu. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayabildiğimiz oyunda Viking ordusunu tek başımıza çökertmek için kanımızın son damlasına kadar savaşıyoruz.

Oyunda kullanabildiğimiz en iyi silah baltamız. Artık ayrılmaz bir parçamız olan baltamızı sürüyle gelen Viking ordusunu durdurmak için ustalıkla kullanıyoruz. Farklı noktalardan çıkan ve bitmek bilmeyen acımasız, kana susamış Vikingleri durdurmak tabii ki de kolay olmuyor. Bazen öldürücü güçlere sahip Tanrılardan yardım alıyoruz.

İlerledikçe bizimle çarpışan Vikingler daha da güçleniyor, kendilerini çok daha iyi savunmaya başlıyorlar. Kalkanların da devreye girmesiyle oyun oldukça zorlaşıyor. Bu noktada karakterimize farklı zırhlar seçmemiz, silahını yenilememiz son derece mühim. Ayrıca günlük olarak çıkan hazine avları bölümüne de uğramayı ihmal etmeyin.

Erkan Calp

Axe in Face 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Axe in Face 2, Vikinglere karşı tek başınıza savaştığınız aksiyon yüklü iOS oyunu.

Axe in Face 2, Viking ordusuna karşı tek başımıza savaştığımız aksiyon dozu yüksek bir iOS oyunu. Animasyonlarla desteklenmiş detaylı görselleri ve savaş ruhunu yansıtan ses efektleri, müzikleriyle kendisine çeken oyunda Kızıl Sakal olarak üzerimize sürüyle gelen Vikingleri temizlemeye çalışıyoruz.

Yeryüzünde bir tane bile Viking kalmaması için mücadele verdiğimiz oyunda aksiyon hiç dinmiyor. Sürekli olarak farklı noktalardan üzerimize yaklaşan Vikingleri kimi zaman baltamızı savurarak, kimi zaman patlayıcıyla, kimi zaman da Tanrılardan yardım alarak geldikleri yere gönderiyoruz.

Harita üzerinden ilerlediğimiz savaş oyununda karakterimizi de güçlendirmemiz büyük önem taşıyor. Oyunda ilerledikçe Vikingler daha da güçleniyor ve daha akılcıl saldırılar gerçekleştirmeye başlıyorlar. Onları bitirmek için kullandığımız silahı yenilememiz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Axe and Fate 2

    Axe and Fate 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Golden Axe

    Golden Axe, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve SEGA'nın efsane oyunları geri kazandırma projesi kapsamında ortaya çıkan bir aksiyon oyunudur.
  • Escape Axe

    Escape Axe basit ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Face Changer 2

    Face Changer 2, kamera karşısına geçen kişinin yüzünü değiştirme amaçlayan bir eğlence uygulamasıdır.
  • Punch My Face

    Punch My Face ilginç bir övüş oyunu ve oyunculara dövüşecekleri kişiyi oluşturabilme şansı veriyor.
  • Axe Climber

    Dünyanın en yüksek dağlarına tırmanıyoruz.
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • Troll Face Quest Horror 2

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.