AXE.IO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
535 TOPLAM İNDİRME

Baltanızla arenayı kana bulayın.

AXE.IO, silah olarak sadece balta kullanmanıza izin verilen online arena dövüş oyunu. Kara şövalye, avcı, şavaş lordu, akıncı dahil 16 savaşçıyla oynayabildiğiniz hızlı tempolu oynanışa sahip, kanın gövdeyi götürdüğü harika bir yapım. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Oynanışa geçmeden önce mobil platformdaki .io uzantılı oyunlardan hem görsel hem de oynanış olarak çok farklı olduğunu söylemem gerek. Hem savaşçılar hem de arena detaylı tasarlanmış. Capcanlı, detaylı grafiklere etkileyici animasyonlar eşlik ediyor. Oyunda kendinizi bir arenada gerçekten mücadele içerisinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Etrafınızı çevreleyen 4 savaşçı var ve kaçacak fazla bir yeriniz olmadığından savaşmak zorundasınız. Kullanabildiğiniz tek silah da balta. Evet, sadece baltayla düşmanlarınızı arenaya gömmeye çalışıyorsunuz. Daha da kötüsü; baltayı fırlattıktan sonra yerden yeni bir balta kapmanız gerekiyor. Arenada can veren her düşman altın kazandırıyor. Altınlarınızı savaşçınızı geliştirmek için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

AXE.IO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
228.9 MB DOSYA BOYUTU

Sadece balta ile arenada ölümüne dövüşüyorsunuz.

AXE.IO, io uzantılı online oyunlara farklı bir boyut kazandıran, iOS’a özel bir yapım olarak karşımızda. Yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan yapımda onlarca ölümcül şövalyenin yer aldığı ufak arenalarda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Ancak ufak bir sorununuz var: Silah olarak sadece baltaya sahipsiniz.

Hızlı tempolu, aksiyonu bol, acımasız bir savaşın içerisine sokan oyun, diğer io oyunlarından oldukça farklı. Tepe kamera açısından oynanış sunan diğer deyişle yukarıdan bakmalı arena dövüş - savaş oyununda baltanızı alıp çevrenizi saran 4 kişiye karşı mücadele ediyorsunuz. Onları öldürmek için tek bir baltaya sahipsiniz. Daha da kötüsü baltayı fırlattıktan sonra - düşmanınız ölsün ölmesin - tekrar atamıyor, yerden başka bir balta bulup devam ediyorsunuz. Ölürseniz ödülünüzü toplayıp seviye 1’den tekrar başlıyorsunuz. Öldürdüğünüz her düşman size altın kazandırıyor. Altınlarınızı deneyim kazanmak, savaşçınızın seviyesini yükseltmek için kullanabiliyorsunuz. Daha yüksek seviye tek seferde daha fazla balta fırlatmak demek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • Raidfield 2

    Türk yapımı online 2. Dünya Savaşı oyunu
  • Turbo Squad

    Savaş makineninizi tasarlayın ve savaşın.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • Jump Arena

    Zıplama savaşlarına hazırlanın.
  • BarbarQ

    Barbarlara karşı savaşıyoruz.